Bizkit Park Tribute to Nu-Metal

Bizkit Park Tribute to Nu-Metal

Weert
21.15 - 23.30
Uitgelicht

Deelnemers 2 / 8

Plaats:
Weert - Limburg
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 2 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 20,00
Uitleg kosten:
Kosten ticket vvk
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 2 / 8

Omschrijving

Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL. Alle classics uit dit weergaloze tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, ze moeten er allemaal aan geloven!

Nu-Metal heeft voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke millennial is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de schreeuw van Chester Bennington of de gemaskerde tronie van Corey Taylor? Daarnaast zorgde het voor het laatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Elke dag snoeiharde riffs en beukende drums op radio en tv. Vandaag is dit praktisch ondenkbaar geworden.

Hoog tijd dus voor een passend eerbetoon! Bizkit Park neemt de taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte. 'Keep on rollin' baby, you know what time it is.’

Om de avond compleet te maken:The Rock Show is een tributeband die zich toelegt op het recreëren van het geluid en de energie van de populaire Amerikaanse rockgroep Blink-182.
De band is in een mum van tijd uitgegroeid tot een favoriet bij fans op tribute-concerten en muziekfestivals in het hele land.

De leden van The Rock Show zijn allemaal doorgewinterde muzikanten die een diepe liefde en respect hebben voor de muziek van blink-182. Ze hebben talloze uren besteed aan het perfectioneren van het kenmerkende geluid en de podiumpresentatie van de band, en hun aandacht voor detail heeft hen een reputatie opgeleverd als een van de belangrijkste tributebands in de branche.

Of het nu gaat om het spelen van hits als 'All the Small Things' en 'What's My Age Again?' of diepe delen uit de uitgebreide catalogus van de band, The Rock Show levert altijd een energieke uitvoering die fans laat meezingen en schreeuwen om meer.

Dit eerbetoon aan blink-182 wordt tot leven gebracht door (voormalige) leden van Destine, Sparrow Falls, The Resistance Plot en The Hillbilly Moonshiners. Deze muzikanten sierden de podia van enkele van de grootste festivals in Europa, waaronder Sziget, Pinkpop, Zwarte Cross, Lowlands, Bospop en nog veel meer. Hun toewijding aan het eren van de iconische punkrockband zal het publiek zeker zowel energiek als nostalgisch maken.
  •     15 May om 12:23 Limburg
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag