Sam Ghezzi - buitenconcert

Sam Ghezzi - buitenconcert

Rheden
11.00 - 12.00
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 4 (min. 2)

Plaats:
Rheden - Gelderland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 4

Deelnemers 1 / 4 (min. 2)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
ticket: voor leden natuurmonumenten 17,50
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 1 / 4

Minimaal 2
Nog 3 plekken vrij

Omschrijving

Uitverkocht!!!
Ik heb nog 1 ticket voor een niet lid € 25,-. Laat het me weten als je deze wilt of als je zelf een ticket hebt:

NMF Kamermuziekfestival: Buitenconcert van het Sam Ghezzi Quintet met rhythm & blues op de Carolinahoeve
De Carolinahoeve in het Nationaal Park Veluwezoom was een veilige plek voor handelsreizigers om pauze te nemen van hun tocht, zich even op te kunnen warmen en de paarden te wisselen. Daar strijken nu avontuurlijke musici neer om hun eigen composities ten gehore te brengen. Het is rhythm & blues, de jaren vijftig en zestig. Van boogaloos tot ballads. Muziek om u als passant op te zwepen en op te warmen voor de rest van uw wandeling. Dit programma geeft u ongetwijfeld hernieuwde energie!

Multi-instrumentalist en zanger Sam Ghezzi brengt met zijn compagnons de zoete sound van blues ballads en de swingende songs van explosieve old school rhythm 'n blues, met teksten vol passie en ironie. De combinatie van twee tenorsaxofoons geven een heel eigen timbre en een unieke klank. De Mexicaanse contrabassist César Puente bespeelt uit de NMF-collectie een René Zaal-contrabas (Bemmel, 2000).

Programma Sam Ghezzi Quintet
Sam Ghezzi, zang & tenorsaxofoon
Frank Groenendijk, tenorsaxofoon
n.n.b., gitaar
César Puente, contrabas
Joe Korach, percussie
Eindeloze vergezichten

In Nationaal Park Veluwezoom vind je haast ongerepte natuur met bossen, zandverstuivingen, landgoederen en heideheuvels tot aan de horizon. In alle jaargetijden een prachtig decor voor een bezoek aan de natuur! In dit natuurgebied ligt al meer dan 250 jaar een hoeve verscholen waar bezoekers heerlijk kunnen verblijven, De Carolinahoeve. Gelegen langs verbindingswegen lag De Carolinahoeve lang geleden (1851) als pleisterplaats op een open plek in het bos. Destijds was het een veilige plek voor handelsreizigers om pauze te nemen van hun tocht, zich even op te kunnen warmen en de paarden te wisselen. Een uniek rustpunt is het nog steeds; het ligt midden in de natuur en is alleen bereikbaar te voet, te paard of per fiets. Tijdens het Kamermuziekfestival kun je in de open lucht genieten van een concert in een prachtige omgeving.

Praktische informatie:
Het concert vindt plaats in de open lucht. Houd de weersvoorspelling in de gaten en denk aan warme kleding of een sjaal.
De Carolinahoeve is autovrij. Automobilisten kunnen op ongeveer 1,5 km afstand van de Carolinahoeve parkeren op parkeerplaats De Lappendeken in De Steeg. U kunt vanaf de parkeerplaats samen met de boswachters van Natuurmonumenten naar de Carolinahoeve wandelen. Deze begeleide wandeling start om 10:00 uur. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de Carolinahoeve lopen, het is vanaf de parkeerplaats ongeveer 25 minuten lopen naar De Carolinahoeve.
Deze locatie is niet/slecht toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers.
  •     02 September om 08:49 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag