Theatercollege Innershift

Theatercollege Innershift

Venlo
19.15 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 8 / 20

Plaats:
Venlo - Limburg
Deelnemers:
Min. 2 - max. 20

Deelnemers 8 / 20

Leeftijd:
40 - 59 jaar
Kosten:
€ 19,50
Uitleg kosten:
Entree ticket
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Omschrijving

Tussen wetenschap en spektakel
Is iedereen klaar voor een avond vol humor, inspiratie en levensveranderende inzichten? Arno van den Munckhof en Giovanni Eleonora nodigen iedereen van harte uit voor hun theatercollege "Jouw Levensverandering met de InnerShift Pro methode". Dit is niet zomaar een voorstelling; het is een reis naar een betere versie van jezelf.

Tijdens dit middag- of avondvullende theatercollege maken Arno en Giovanni op een vermakelijke en diepgaande manier bekend met de kracht van de InnerShift Pro methode, een bijzondere techniek die hypnose als basis heeft. Stel je voor dat je eindelijk die hardnekkige gewoonte kunt doorbreken, zoals stoppen met roken, of dat je je ideale gewicht moeiteloos bereikt. Denk aan een leven zonder stress en angsten, waarin dagelijkse strubbelingen simpelweg verdwijnen en fysieke ongemakken geen grip meer op je hebben.

"Jouw Levensverandering met de InnerShift Pro methode" biedt niet alleen een avondje uit, maar ook de kans om nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven die je leven positief kunnen beïnvloeden. Geniet van de humor en het charisma van beide heren, en laat je inspireren om zelf de regie over je leven te nemen.

Mis deze unieke kans niet. Reserveer je plek en ervaar zelf hoe de InnerShift Pro methode kan helpen bij het realiseren van persoonlijke doelen. Arno en Giovanni kijken ernaar uit iedereen te verwelkomen voor een onvergetelijke avond die de eerste stap kan zijn naar een nieuw leven. Tot dan!