Recreatie & Ontspanning

Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde

Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde

Organisator: RichardCgers
Amsterdam
20.00 - 23.00

Deelnemers 1 / 10

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 10

Deelnemers 1 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 51,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs (1ste rang, balkon) incl. reservering- en boekingskosten. Hier komen de eventuele parkeerkosten + consumpties nog bij.
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 1 / 10

Omschrijving

update 7-7-2020: IVM corona is het concert verplaats naar maandag 19 juli 2021. (Oude datum was 15 juni 2020)

Ik heb nog 1 ticket ter overname. Als er geen interesse voor is gaat deze 1 maand van te voren op ticketswap.

Zin om mee te gaan? Top, maar wacht niet te lang met aanschaf van de tickets. meer dan 50% is al verkocht!


Tussen 14 en 17 juni 2020 geven Wende en Amsterdam Sinfonietta drie concerten in Carré, een reprise van hun succesvolle concertserie in 2016 aangevuld met nieuwe nummers. Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde is een onderhuids zinderende mix van klassieke stukken, iconische nummers en Wende’s eigen werk in de intieme setting van de piste van het Koninklijk Theater.

Hartstocht overwint alles. In Wende en Amsterdam Sinfonietta vieren de liefde volgt Wende haar hart op de vleugels van 22 strijkers. Van de eerste bliksemschicht tot de laatste snik verkennen ze samen alle stadia van de romantische liefde. De liefde die lonkt, kronkelt en verblindt. Innig en adembenemend op zijn hoogtepunt, koud en broos als de vonk langzaam uitdooft. Daartussen schuilt veerkracht, de schoonheid van het ontdekken hoe de ander je samen één maakt.

Wende tourde eerder met Amsterdam Sinfonietta in het teken van hun jaarlijkse concertserie Breder dan klassiek, waarin het orkest samenwerkt met artiesten buiten de klassieke muziekwereld. De editie met Wende was de meest succesvolle tot nu toe, met enkel optredens voor uitverkochte zalen.

Wende: “Mijn samenwerking met Sinfonietta is me heel dierbaar. We maakten een verhaal over de liefde en die is zo belangrijk in onze tijd – voor mij, voor jou, voor iedereen. Het is daarom een feest dat we nu de voorstelling nog een keer kunnen spelen en dat in de mooiste zaal van Nederland!”

Uitgelicht

Stel een vraag  

<