Dit event is al begonnen/geweest.

Wende

Wende

Zeist
19.30 - 22.30

Deelnemers 1 / 8

Plaats:
Zeist - Utrecht
Deelnemers:
Min. 1 - max. 8

Deelnemers 1 / 8

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 35,10
Uitleg kosten:
ticketprijs incl. reserveringskosten. Hier komen de eventuele parkeerkosten + consumpties nog bij.
 

Omschrijving

Uitverkocht: maar nog tickets beschikbaar via ticketswap Smile

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen. Zo is haar meest recente project MENS een even rauw als spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. De voorstelling werd begin 2018 bewerkt tot Wendes eerste Nederlandstalige album en toert inmiddels voor het tweede seizoen langs poppodia, festivals en theaters.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze.

Afgelopen jaar speelde Wende in uitverkochte theaters en clubs en op toonaangevende festivals als Down the Rabbit Hole en Into the Great Wide Open. Zij won in 2018 de Annie M.G. Schmidtprijs, een BUMA NL Award, de Sylvia Kristel Award en de Harper’s Bazaar Oeuvre Award. In oktober presenteerde zij haar eigen (uitverkochte) festival Kaleidoscoop in Carré. Haar album MENS heeft de Edison Pop Award 2019 Beste Album en Beste Nederlandstalige album ontvangen.


Ga je gezellig mee ?

Stel een vraag