Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Wende-Try out-Wildernis

Wende-Try out-Wildernis

Organisator: RichardCgers
Deventer
19.30 - 21.00
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 10

Plaats:
Deventer - Overijssel
Deelnemers:
Min. 1 - max. 10

Deelnemers 3 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 32,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs. Hier komen de kosten eventuele andere kosten bij. (parkeren, drankjes etc)
 

Omschrijving

Laatste kaarten in de verkoop.

Concert is verplaats naar donderdag 22 april.

TESTEN VOOR TOEGANG
Tussen 9 en 30 april vinden in de cultuursector zogenaamde pilots plaats om ervaringen op te doen met een (snel)testinfrastructuur.
Sneltesten kunnen een belangrijk instrument worden om het maatschappelijk leven weer op gang te brengen zolang de vaccinatiegraad nog niet voldoende is.
Het concert van Wende is uitgekozen om mee te doen in deze pilot. Dat betekent dat bezoekers zich kort voor het concert moeten laten testen. Hoe dat in zijn werk gaat en meer info kun je op de site Testen voor Toegang vinden.
Gevaccineerd tegen corona? Helaas, bij deze try-outs is het nodig een negatieve testuitslag te kunnen overhandigen naast de entree ticket.

WENDE presenteert De Wildernis, een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

Stel een vraag  

<