Recreatie & Ontspanning

Zeilen met een Tall Ship naar de Marker Wadden

Zeilen met een Tall Ship naar de Marker Wadden

Organisator: Sandra727
Lelystad
13.00 - 18.30

Deelnemers 7 / 7

Ladies only
Plaats:
Lelystad - Flevoland
Deelnemers:
Min. 6 - max. 7

Deelnemers 7 / 7

Ladies only
Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 22,50
Uitleg kosten:
De zeiltocht inclusief verblijf op de Marker Wadden is € 22,50, maar het is € 17,50 voor Natuur Monumenten-leden.
 

Adresgegevens

Website:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 7 / 7

Omschrijving

Wie heeft er wel eens met een Tall Ship willen varen? We gaan het meemaken als we aan boord van de Albert Tasman stappen, dat een van de grootste zeilschepen van Nederland is. Het zeilschip heeft de uitstraling van een Tall Ship doordat het schip dwarsgetuigd is.

Het schip werd gebouwd in 1913 en diende toentertijd als vrachtvaarder op de Noord- en Oostzee. In 1989 is het omgebouwd tot een schip voor het varen van dagtochten. Aan boord worden diverse consumpties geserveerd en is er een kleine menukaart.

Wij zeilen in een uur naar de Marker Wadden, waar we gaan genieten van de weidsheid van de eilanden, een mooie wandeling gaan maken, vogels gaan observeren en gaan zien hoe de nieuwe natuur hier ontluikt. Er zijn drie prachtige vogelkijkhutten, een uitkijktoren, mooie wandelpaden en een strand.

Op de Marker Wadden is een kleinschalige horeca met een terras aanwezig, waar warme dranken, fris, alcoholische dranken, koek, nootjes, tosti's en appeltaart wordt geserveerd.

Rond half 6 keren we weer terug naar de haven, waar we rond half 7 arriveren.

Kleding: zorg voor voldoende beschermende kleding en stevige wandelschoenen. Het weer kan snel omslaan en het kan hard waaien op het eiland.

NB: Ik kan niet met 100% zekerheid garanderen dat we de zeilen hijsen. Het kan altijd zo zijn dat de schipper er, om wat voor reden dan ook, helaas voor kiest om op de motor te varen. Ik hoop het natuurlijk van niet 😀.

NMLK Events

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<