Dit event is al begonnen/geweest.

Cycling dinner - Tour de France editie

Cycling dinner - Tour de France editie

Utrecht
17.00 - 00.00

Deelnemers 2 / 12 (min. 6)

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 6 - max. 12

Deelnemers 2 / 12 (min. 6)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Graag binnen 5 dagen na inschrijving betalen. Het geld wordt verdeeld voor voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Het boodschappengeld ontvang je op de dag zelf.
 

Deelnemers 2 / 12

Minimaal 6

Omschrijving

Cycling dinner
Ter ere van de Tour de France is één van de leukste activiteiten van NMLK weer terug, namelijk de Cycling dinner. We gaan eten en fietsen! 3 maaltijdgangen op 3 verschillende locaties in Utrecht met een borrel als afsluiting.

Geel
Helemaal in de sfeer van de Tour de France is het kookthema voor deze avond 'Geel'.

Er wordt een maaltijd gehouden van 3 gangen. Samen met jouw kookpartner ben je verantwoordelijk voor het maken van één van de gangen bij jou thuis. Voor de andere twee gangen kun je op een andere locatie puur genieten van wat de andere koppels klaar maken. Aan elke tafel zitten 6 gasten.

Vooraf zal een indeling bekend worden gemaakt op welke locatie je (samen met je vaste kookpartner voor deze avond) voor elke gang verwacht wordt.

De activiteit kost per persoon 15 euro. Dit geld wordt verdeeld onder de kookkoppels om 1 gang voor te bereiden. Vooraf zul je voor het voorgerecht 30 euro krijgen, voor het hoofdgerecht 40 euro of voor het nagerecht 20 euro. Je inkopen zijn voor 6 personen.

Spelregels
Omdat deze activiteit een flinke organisatie van mijn kant omvat, een aantal spelregels.
- Woon je in Utrecht, dan wordt er van je verwacht dat je huis beschikbaar is voor het ontvangen van een groep van 6 eters (woon je buiten Utrecht, dan zal je gekoppeld worden aan iemand die in Utrecht woont).
- Je hebt een fiets nodig om aan deze activiteit deel te nemen. Kom je van buiten Utrecht, huur dan een fiets bij de NS of een van de vele andere fietsverhuurbedrijven.
- Afmelden kan tot uiterlijk 4 dagen van te voren, oftewel dinsdag 9 juni. Er rekenen namelijk 5 andere mensen op je met eten!
- Betaling graag uiterlijk 5 dagen na aanmelding overmaken op het omschreven rekeningnummer. Geld zal niet worden teruggestort, wel kun je je plek overdragen aan een ander.

Tips
- Kies samen met je partner een maaltijd om te maken die weinig bereidingstijd bevat (max 30 min.) Doe zoveel mogelijk voorbereiding al eerder op de dag. Zo hoef je je niet te haasten tijdens de maaltijd omdat men al weer door moet naar de volgende afspraak.
- Bespreek vooraf met je partner wat jullie gaan maken.
- Als je een voorgerecht maakt, hou de grootte dan beperkt. Anders krijgen de mensen straks twee keer een volledig bord en dat is al snel te veel.
- Denk er ook aan om drinken te halen.

Na afloop praten we na onder het genot van een borrel in het café bij de verzamelplek.
Veel plezier met het uitzoeken van de recepten!

Stel een vraag