We organiseren in 2014 tot nu toe 4144 events waar 34686 nieuwe mensen elkaar ontmoeten!

NMLK: Nieuwe Mensen Leren Kennen!

 • Het echte ontmoetenSingle, relatie, sociaal, actief? Beleef nieuwe activiteiten met nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses. Bij NMLK vind je een heleboel mensen die net als jij de sleur buiten de deur weten te houden. Sportief, theaterganger, feestbeest, kunstliefhebber? Ontmoet nieuwe mensen in real life!
   
 • Het echte ontmoetenNMLK is al 10 jaar de grootste uitgaans community van Nederland. Iedere week worden er door NMLK leden meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten georganiseerd. En het NMLK team organiseert o.a. exclusieve themafeesten, borrels en weekenden Er is dus altijd wel iets te doen bij jou in de buurt. "Nieuwe vrienden maken doe je face to face in real life": Bekijk artikel "Nieuwe Vrienden" in AD magaziine. .  
   
 • Het echte ontmoetenNet afgestudeerd, een nieuwe baan, een nieuwe stad?
  Er zijn talloze redenen om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe activiteiten te beleven. Ontdek nieuwe hotspots met nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses. NMLK is al 10 jaar de grootste in ontmoeten en beleven voor ondernemende Nieuwe Mensen. 

   

Nieuwsgierig?

Inschrijven is gratis!
En voor slechts een tientje kun je een maand onbeperkt aan alle activiteiten meedoen en zelf de sfeer proeven.

Uitgelicht