We organiseren in 2014 tot nu toe 4065 events waar 33913 nieuwe mensen elkaar ontmoeten!

NMLK: Nieuwe Mensen Leren Kennen!

  • Het echte ontmoetenNet afgestudeerd, een nieuwe baan, een nieuwe stad?
    Er zijn talloze redenen om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe activiteiten te beleven. Ontdek je nieuwe woonplaats met nieuwe mensen. Al 10 jaar is NMLK de grootste in ontmoeten en beleven voor actieve ondernemende mensen. Wekelijks worden via NMLK meer dan 100 events georganiseerd met mensen die dezelfde interesses delen.  
     
  • Het echte ontmoetenSingle, relatie, sociaal, actief? Beleef nieuwe activiteiten met nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses. Bij NMLK vind je een heleboel mensen die net als jij de sleur buiten de deur weten te houden. Sportief, theaterganger, feestbeest, kunstliefhebber? Ontmoet nieuwe mensen in real life! 
     
  • Het echte ontmoetenNMLK is al 10 jaar de grootste uitgaans community van Nederland. Iedere week worden er door NMLK leden meer dan 100 kleinschalige activiteiten georganiseerd waar honderden Nieuwe Mensen elkaar ontmoeten. Er is dus altijd wel iets te doen bij jou in de buurt. "Nieuwe vrienden maken doe je face to face in real life": Bekijk artikel "Nieuwe Vrienden" in AD magaziine. 

Nieuwsgierig?

Inschrijven is gratis!
En voor slechts een tientje kun je een maand onbeperkt aan alle activiteiten meedoen en zelf de sfeer proeven.

Uitgelicht