We organiseren in 2014 tot nu toe 3786 events waar 31571 nieuwe mensen elkaar ontmoeten!

NMLK: Nieuwe Mensen Leren Kennen!

 • Het echte ontmoeten Net afgestudeerd, een nieuwe baan, een nieuwe stad?
  Er zijn talloze redenen om nieuwe mensen te leren kennen en dit is de plek bij uitstek. Waarom? Omdat iedereen die hier lid is, het ook leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten. De meer dan 100 verschillende activiteiten per week zijn hiervoor de basis.
   
 • Het echte ontmoetenSingle, relatie, sociaal, actief? Beleef nieuwe activiteiten met nieuwe mensen (HBO/WO) van jouw leeftijd en met dezelfde interesses. Bij NMLK vind je een heleboel mensen die net als jij de sleur buiten de deur weten te houden. Sportief, theaterganger, feestbeest, kunstliefhebber? Ontmoet nieuwe mensen in real life! 
   
 • Het echte ontmoetenNMLK is al 10 jaar de grootste uitgaans community van Nederland. Iedere week worden er door NMLK leden meer dan 100 kleinschalige activiteiten georganiseerd waar honderden Nieuwe Mensen elkaar ontmoeten. Er is dus altijd wel iets te doen bij jou in de buurt. Doe ook mee en schrijf je gratis in!
   
 • NMLK40up voor 40 - 59 jaarNMLK  is al 10 jaar ervaringsdeskundige op het gebied van Nieuwe Vrienden maken en nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde interesses. "Nieuwe vrienden maken doe je face to face in real life": Bekijk artikel "Nieuwe Vrienden" in AD magaziine. 

Nieuwsgierig?

Inschrijven is gratis!
En voor slechts een tientje kun je een maand onbeperkt aan alle activiteiten meedoen en zelf de sfeer proeven.

Uitgelicht