Dit event is al begonnen/geweest.

Dj Isis en nog veel meer Healing Garden

Dj Isis en nog veel meer Healing Garden

Oegstgeest
15.00 - 22.00

Deelnemers 7 / 10

Plaats:
Oegstgeest - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 10

Deelnemers 7 / 10

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 40,00
Uitleg kosten:
Voor stichting HealingGarden
 

Omschrijving

Vier het leven
in het licht van de maan
In het licht van de roze maan, de maan waaronder we van oudsher de lente en de terugkeer van de bloemen vieren, nodigen we je uit om deel te nemen aan ons eerste Healing Garden Full Moon Spring Celebration mini-festival voor het hele gezin in de prachtige Pauluskerk in Leiden. In spirituele tradities wordt de roze maan gezien als een tijd van vernieuwing en transformatie, een tijd om het oude los te laten om als voeding te dienen voor het nieuwe

DATUM & TIJD
Datum: 20 april 2024
Tijd: 15.00 uur - 22.00 uur
Locatie: Cultuurcentrum de Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest

VERBINDENDE OPENINGSCEREMONIE
We beginnen het festival met een gezamenlijke, verbindende openingsceremonie met Afke Reijenga waarin we de lente en de uitbundigheid die deze periode met zich meebrengt vieren.

DJ ISIS
The goddess of dance; wie kent haar niet? Isis is één van s werelds eerste vrouwelijke dj-pioniers. Al ruim dertig jaar is ze de bekendste vrouwelijke dj van Nederland én behoort ze tot de vrouwelijke wereldtop. Verwacht een verfrissend muzikaal avontuur in het hier en nu!

PLANTSTATIC DANCE
Met zijn helende instrumenten en sfeervolle soundscapes neemt Temple of Us je mee op een onvergetelijke innerlijke reis, die je uiteindelijk naar je hart zal leiden. Je kan je op deze reis laten vergezellen door thee van de blauwe lotus.


BMI GOES INDIA
Broers Barend en Maarten maken dance met live Indiase sitar. Hun sound bestaat uit een unieke combinatie van moderne elektronische dance en klassieke Indiase invloeden. Barend speelt sitar terwijl broer Maarten het electronische gedeelte verzorgt. Hun sitar licks met strakke beats werken aanstekelijk, dus be prepared to dance!

MEDITATIE, MANTRAS EN MEER
Na de openingsceremonie kan je kiezen om in verschillende zalen mee te doen aan een divers programma met oa mantrazingen, soundhealing, breathwork, trancereizen, meditatie, yoga, yonisteam en meer. Kom en laat je inspireren!

KINDERPROGRAMMA
Ook voor kids is er genoeg te doen tijdens de Healing Garden Full Moon Spring Celebration - van kinderyoga en meditatie tot knutselen.

HAPJES EN DRANKJES
In de hal vind je heerlijke, eerlijke zelfgemaakte hapjes en drankjes van onze kitchenqueens en naast de kerk verkoopt Foekje van Foekjes ekofood heerlijke gerechten uit haar houtgestookte oven.
  •     18 April om 08:28 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 April om 22:53 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 April om 22:20 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     13 April om 11:17 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     10 April om 14:26 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     09 April om 08:37 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     06 April om 10:18 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag