Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: School of Life Sneak Preview

LAST MINUTE: School of Life Sneak Preview

Amsterdam
13.45 - 16.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 5

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 5

Deelnemers 1 / 5

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Kosten deelname aan de les/class
 

Omschrijving

Wie gaat er mee naar deze sneak preview van een class van The School of Life?

( het event School of Life Sneak Preview in de avond was al vol daarom heb ik een kaartje gekocht voor de middag en dit event georganiseerd ). Naderhand kunnen we indien gewenst elders nog een drankje doen.

Wat kun je volgens de School of live van deze Sneak preview verwachten:

SNEAK PREVIEW

Voor alles is er een eerste keer. Bij The School of Life weten we dat maar al te goed; we zijn constant bezig om nieuwe classes te ontwikkelen over de belangrijkste vragen van het dagelijkse leven. Daarom organiseren we regelmatig een sneak preview. Tijdens de sneak previews laten we onze spiksplinternieuwe classes voor het eerst aan een groot publiek zien. Het is de eerste keer dat onze docenten de class echt kunnen uitproberen.

Inhoudelijk voldoen deze classes al aan de standaard die The School of Life voor zichzelf stelt, het doel is dan ook om de class volledig in de vingers te krijgen. Zo kan er nog iets schelen aan de opdrachten, de docent kan iets vergeten of de class kan nog iets te lang zijn. Helemaal perfect is de class nog niet, vooral qua uiterlijk: de puntjes worden nog op de ‘i’ gezet, het geheel geperfectioneerd. Om deze reden is de sneak preview voor een aanzienlijk lager tarief bij te wonen dan een reguliere class.

Dus heb jij het nieuws het liefst vers van de pers? Kom dan naar de sneak preview. Ook zullen we je vragen om je feedback op de class direct na de les op te schrijven en met ons te delen.

Onze classes

In onze classes maak je kennis met de beste ideeën uit 2500 jaar denken, die praktisch en bruikbaar zijn voor ons leven vandaag. We dagen je op lichtvoetige wijze uit om fundamenteel te reflecteren op je eigen standpunten en overtuigingen, met als doel ruimte te geven aan je gedachten, keuze-opties inzichtelijk te maken en creativiteit los te schudden. Dit vrije denken delen met andere nieuwsgierige mensen is een van hoogst gewaardeerde elementen van onze classes. Verwacht geen directe antwoorden, maar leer betere vragen te stellen over de onderwerpen waar je op school geen les in kreeg.

De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn ontwikkeld door experts van The School of Life London en Amsterdam en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Stel een vraag