Dit event is al begonnen/geweest.

Lezing karakterkunde door Christel

Lezing karakterkunde door Christel

Rotterdam
19.00 - 22.30

Deelnemers 0 / 4 (min. 1)

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 4

Deelnemers 0 / 4 (min. 1)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Verse vegetarische maaltijd, koffie en lezing zijn inbegrepen. Omdat ik kaarten heb gereserveerd vraag ik jullie om vooraf te betalen. Graag betalen uiterlijk 14 september 2014
 

Deelnemers 0 / 4

Minimaal 1

Omschrijving

Tijdens de bekende "anders avondje uit" is er een lezing wat gaat over Karakterkunde (zie hieronder omschrijving).
Het vegetarische diner vindt 1 uur voor aanvang van de lezing plaats en is in de prijs inbegrepen. Deze avonden worden druk bezocht, dus mocht je interesse hebben schrijf je dan snel in. Graag tot dan!

Karakterkunde is vormleer waarbij we kijken naar het lichaam, gelaat en de schedel. Dit geeft ons de informatie over iemands talenten, impulsen en waar uitingen en acties vandaan komen. Kennis van karakterkunde zorgt ervoor dat we onszelf en onze medemens beter gaan begrijpen en minder veroordelen. Aan iemands lichaamsstructuur kunnen we b.v. zien of diegene behoefte heeft om te blijven bewegen, een doel moet hebben om in beweging te komen of dat iemand heel gevoelig is voor prikkels van buitenaf. De vorm van het gelaat maar ook de mond, ogen, wenkbrauwen, neus, kin en kaak geven ons belangrijke informatie.

Op de schedel zijn tot nu toe zijn 44 plekken gevonden die afhankelijk van hoe ze ontwikkeld zijn aangeven of we ergens heel goed in zijn of dat we er moeite voor moeten doen. Je kunt karakterkunde dus zowel zakelijk als privé gebruiken.

Om uw partner en of kinderen beter te begrijpen en op het werk verbetert het contact met collega's en baas of manager.

In 2013 hebben we de workshop “Praktische mensenkennis in 1 dag” ontwikkeld waarbij we u lichaamstructuren leren herkennen en het analyseren van het gelaat.

Lezing karakterkunde wordt gehouden door Eppo en Anita Leemburg

Tevens krijgt u een mooi naslagwerk mee naar huis

Stel een vraag