Dit event is al begonnen/geweest.

Mag het licht aan?

Mag het licht aan?

Nijmegen
11.00 - 13.00

Deelnemers 2 / 6 (min. 6)

Plaats:
Nijmegen - Gelderland
Deelnemers:
Min. 6 - max. 6

Deelnemers 2 / 6 (min. 6)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Dit is voor de deelname aan de "ziezondere" ervaring Wink
 

Omschrijving

Zien: voor de meeste mensen 1 van de gewoonste zaken in het dagelijks leven.
Zonder erbij na te hoeven te denken registreren onze ogen dagelijks een enorme hoeveelheid aan informatie. Maar wat we zien en registreren...klopt al deze info wel...is de informatie die we zien allemaal waar....Want: Zien is geloven! Toch?

Maar stel je eens een wereld voor waar we met onze ogen niets kunnen registreren. Alles op het gehoor, gevoel en de tast moeten doen, hoe groot is jouw wereld dan nog? Geen kleur meer in je leven, geen diepte meer kunnen zien.
Anderzijds....je bent meteen van je hoogtevrees af! Toch Wink ? Je nooit meer zorgen hoeven te maken of het shirt wel matcht bij je broek of rok Smile
Dus wie weet heeft het juist ook voordelen, geeft het juist meer innerlijke rust in deze drukke en snelle wereld vol verwachting en mogelijkheden.

Kortom:In het muZIEum proef, ruik, voel en beluister je het dagelijks leven, maar je ziet niets. In deze donkerbelevingen ga we met een blinde gids op pad om een vakantiebeleving te doen. Stel je eens voor... je loopt door een drukke winkelstraat, maar je ziet niets. Je ruikt de patatzaak waar je langs loopt. Je doet je boodschappen bij de lokale supermarkt. En op het terras proef je verse kopje koffie… Al je zintuigen worden op de proef gesteld in deze onvergetelijke en unieke ervaring in het donker. Het muZIEum is verrassend, spannend en prikkelend en hét ervaringsmuseum over zien en niet zien. Laat je inspireren door het donker!
Na deze beleving hebben we nog de tijd om het museale gedeelte te bezoeken.

Vriendelijk verzoek om bij het aanmelden het verschuldigde bedrag over te maken.
Bedrag dient uiterlijk 1 maart bijgeschreven zijn!
Dan moet ik het definitieve aantal deelnemers doorgeven namelijk.
Betalen = meedoen aan deze "ziezondere" ervaring Smile

Na afloop kunnen we nog ergens wat gaan drinken en napraten over deze bijzondere ervaring.

Stel een vraag