Dit event is al begonnen/geweest.

NMLK Aloha Beachparty!

NMLK Aloha Beachparty!

Scheveningen
21.00 - 02.30

Deelnemers 500 / 500

Datum:
Zaterdag 26 jul - zondag 27 jul 2014 2014-07-26T21:00:00+02:00Nieuwe Mensen Leren Kennen
Plaats:
Scheveningen - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 100 - max. 500

Deelnemers 500 / 500

Leeftijd:
25 - 45 jaar
 

Omschrijving


ruik de geur van de zee, proef het zout op je lippen, voel het zand tussen je tenen...
en dein mee op de zwoelste zomerbeats!

Image

Exclusieve NMLK Beachparty! UITVERKOCHT! ALLEEN FEEST DEURKAARTEN VOOR NMLK LEDEN!
Dein ook mee op de zwoelste zomerbeats en kom naar de Alloha Beachparty! Ontmoet Nieuwe Mensen van jouw leeftijd (25 -45 jr) in een super relaxte ambiance met volop gelegenheid tot dansen, loungen en ontmoeten.


Pre BBQ Party @ the Beach! (Helaas vol/ Géén deurkaarten voor BBQ)
Zie de zon in de zee zakken en kom voorafgaand aan dit strandfeest samen met andere nieuwe mensen naar de Pre BBQ! Je kunt je hiervoor apart betalen bij het aanmelden . Dit is echt een super relaxte manier om alvast nieuwe mensen te leren kennen. Je wordt persoonlijk ontvangen door het welkomstteam met een gratis coacktail. De BBQ en het feest zijn op dezelfde locatie aan zee. Klik op de groene knop (extra) kaarten.



> Bekijk meer foto's van NMLK Beachparties op onze Facebookpagina [/url]

Zomerse Dresscode:
Bij de entree wordt je ontvangen met een kleurrijke Hawaii slinger. De rest mag je zelf invullen. Denk kleurrijk zomers, bloemen (ook in je haar), glitter, Hawaii, fleurige jurk (dames), strohoedjes, short, luchtige T-shirt, hippe zonnebrillen en petten, topjes met sandaaltjes, teenslippers, Aloha Laughing

Zin om samen te reizen / overnachten?
Vanuit alle kanten van het land komen Nieuwe Mensen naar dit feest. Samen reizen is zeer gebruikelijk en natuurlijk veel leuker! En je leert er meteen nieuwe mensen door kennen! Plaats een reactie in deze activiteit en het samenreizen is zo gefixt. De feestlocatie is uitstekend bereikbaar met de auto (betaald) parkeren voor de deur) en OV (ook op het nachtnet).

Image Veel Nieuwe Mensen reizen samen en/of overnachten in de buurt bij voordelige campings / en B&B's. Klik hier voor een overzicht.


Image
Image
Image

> Bekijk meer foto's van NMLK Beachparties op onze Facebookpagina


Ben je nieuw hier?
De meeste Nieuwe Mensen zijn nieuw, hebben een HBO/WO achtergrond en zijn single (geen voorwaarde). Meer dan de helft is nieuw en komt voor het eerst. Zij komen terecht in een open sfeer omdat de andere helft vaak al wel enkele mensen kent via eerdere activiteiten. Hierdoor leg je snel contact in een open sfeer die aanstekelijk werkt. Daarom heet deze site (NMLK) Nieuwe Mensen Leren Kennen!

NMLK Beachparty!

Stel een vraag