Dit event is al begonnen/geweest.

NMLK Lente Paasweekend 2011

NMLK Lente Paasweekend 2011

Deelnemers 90 / 90

Datum:
Vrijdag 22 apr - maandag 25 apr 2011 2011-04-22T20:00:00+02:00Nieuwe Mensen Leren Kennen
Plaats:
Friesland - Friesland
Deelnemers:
Min. 50 - max. 90

Deelnemers 90 / 90

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Uitleg kosten:
3 dgn volpension inclusief dagdeel zeilen, Yogalessen, Paasvuur, DJ Avond, fietsen, kanoën, snacks en verse topmaaltijden bereid door onze eigen NMLK Koks... Prijs voor 3 dagen volpension slechts € 210!
 

Omschrijving

Image

NMLK Paasweekend & dagdeel zelf Zeilen
Lentekriebels? Wij zijn ons alvast aan het insmeren voor dit waanzinnig zonnige Paasweekend aan het grootste meer van Friesland. Heerlijk aan het water, beetje zeilen, kajakken enz. Wil je alsnog mee? Klik hier en mail ons

Image
De accomodatie:
Deze ligt direct aan het water en kent veel verschillende kleine ruimten waardoor je ook in kleine groepen makkelijk contact maakt. Alles speelt zich af in op en rond het water aan het grootste meer van Friesland. De accomodatie is namelijk omringd door water en ligt in de prachtige natuur. We overnachten in nette 4-6 persoons kamers met douche en toilet. Overdag kun je meedoen aan de vele activiteiten en ’ s avonds lekker genieten van een vers bereide maaltijd verzorgd door onze NMLK koks. En natuurlijk 's morgens een Paasontbijt. Inclusief een dagdeel zelf zeilen en voor de liefhebbers yoga!

Image

Activiteiten:
Inclusief: dagdeel samen zeilen op een Valk, fietsen, kanoën, Yoga, groot Paasvuur, disco sumoworstelcompetitie ;lol: Verder kun je kaatsen: een van de meest typische Friese sporten, Fierljepschans, grote Sauna en beautycentrum en bezoek aan diverse mussea: planetarium, fietsen Jopie Huismanmuseum, bierbrouwmuseum, Friese kaasboerderij, watersport galerie, Friese bierbrouwmuseum enz.. Niets moet alles mag!

Image

Laagdrempelig:
Deze activiteit is besloten en heeft een extra lage drempel voor als je nog niemand kent! De meeste mensen zijn nieuw, hebben een HBO-WO achtergrond en zijn single (geen voorwaarden). Bijna iedereen komt gewoon alleen naar deze activiteit (dat is niet eng) en uiteraard zijn je vrienden en vriendinnen ook welkom. De sfeer is open en ongedwongen en je wordt ontvangen door ons welkomsteam. Wil je samen reizen? Plaats dan als deelnemer een reactie op de site bij deze activiteit. In de deelnemerslijst kun je kijken wie bij jou in de buurt woont.

Image
Arrow Inclusief!
● 3 overnachtingen vol pension
● 3x verzorgd ontbijt
● 3x verzorgd diner door NMLK Kok Shujon
● Dagdeel zeilen op een Valk
● Yoga lessen
● Borrelhapjes en snacks!
● Gebruik van kano's en fietsen
● Dansavond met de beste muziek
● Romantisch Paasvuur
● Gratis gebruik van huurfietsen


Image
Foto's NMLK trips


Reacties Paasweekend 2010:

Image"Ha bunnies en bunnita's!
Ja, het was erg gezellig, al die gesprekken, het zeilen en
veel leuke mensen, ben wel snipverkouden geworden, dat is mindertjes,
nog wat foto's, hartelijke groeten, Rigtje"


Image
Het was weer superrrrrrrrrrrrr!!


Image
Iedereen bedankt voor het feesten en het lachen. Top dat de foto's van Ramon er zo snel op staan! Ze zijn leuk geworden!


Image
Dit was mijn eerste activiteit, en ik vond het helemaal top,
Was wel slopend 3 nachten bijna niet slapen....ben nu ook helaas ziek
en leuk dat de foto's er zo snel op stonden...
NMLK team bedankt! Esther



Image
Wat een feest was dit zeg, complimenten voor de organisatie, de smakelijke happen & de lekkere muziek. Oooow..vergeet bijna de onuitputtelijke voorraad chocolade-eieren . Volgend jaar ben ik er zekers weer bij


Image
Erg leuk weekend, leuke mensen!
En DJ goed gedraaid de laatste avond!
Organisatie, Bedankt! Rijk


Image

Stel een vraag