Dit event is al begonnen/geweest.

Openluchtfilm: Moonrise Kingdom

Openluchtfilm: Moonrise Kingdom

's-Hertogenbosch
21.00 - 00.00

Deelnemers 4 / 16

Plaats:
's-Hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 3 - max. 16

Deelnemers 4 / 16

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 0,00
Uitleg kosten:
Er hoeft niet betaald te worden voor de film.
 

Omschrijving

De kans dat de film vanavond niet doorgaat is vrij groot, vanwege een buienfront rond 23.30 uur. Ze konden nog niet definitief aangeven bij de Verkadefabriek of de film geannuleerd wordt, maar ik verwacht dat hij niet doorgaat. Voor degenen die toch willen komen en de gok willen wagen, kunnen we alsnog om 21.00 uur bij de Verkadefabriek afspreken en eventueel een alternatieve film (wel betaald dan) bezoeken. Laat dan even weten of je komt.

Vier de zomer in de Verkadefabriek! Geniet van films in de buitenlucht met een drankje in de hand. Het vakantiegevoel terwijl je niet op vakantie bent.

Als in de zomer van 1965 de verliefde tieners Sam en Suzy van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om de twee op te sporen: van de lokale padvinders waartoe Sam behoort onder leiding van hopman Ward tot aan de sullige sheriff Sharp die een geheime affaire heeft met de moeder van Suzy. Een dreigende storm en de komst van de strenge medewerkster van jeugdzorg zetten de gebeurtenissen op scherp.

Droogkomische speelfilm met fraaie beelden van Wes Anderson (The Royal Tenenbaums). Met onder andere Bruce Willis en Frances McDorman. ‘Even virtuoos als teder’. (de Volkskrant)

Regie: Wes Anderson / Met: Bruce Willis, Edward Norton en Bill Murray / Verenigde Staten 2012 / 93 min. / 12+

Kaarten
De openluchtfilms zijn gratis, maar je hebt er wel een kaartje voor nodig. Deze zijn op de dag zelf aan de kassa af te halen vanaf 21.30 uur.

Het weer
We gaan natuurlijk uit van prachtig zomerweer. Maar als het regent, koud is of te hard waait dan gaat de openluchtfilm niet door. We beslissen op de dag zelf voor 21.00 uur of de openluchtfilm gedraaid wordt.

Stel een vraag