Dit event is al begonnen/geweest.

Rob en Emiel: Au revoir, Boulevard!

Rob en Emiel: Au revoir, Boulevard!

Den Bosch
21.00 - 00.45

Deelnemers 3 / 15

Plaats:
Den Bosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 1 - max. 15

Deelnemers 3 / 15

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 12,00
 

Omschrijving

Pauw en Witteman waren lachend sprakeloos, Matthijs van Nieuwkerk stomverbaasd en Robert Jensen flabbergasted! In DeLaMar, Carré, het Sydney Opera House en veel andere grote en kleine theaters was het publiek verbluft. Voor iedereen die Rob en Emiel nog niet meemaakten, of voor diegene die ze juist nog een keer hun verbazing willen tarten, komen ze nog één keer naar Theaterfestival Boulevard. Een allerlaatste keer. En daarna is het: Au Revoir, Boulevard!

AU REVOIR BOULEVARD!
Zijn het magiërs? Mentalisten? Is het cabaret? Theater? Komedie? Rob en Emiel zijn net zo ongrijpbaar als de wonderlijke strapatsen die ze je voorschotelen. Mysterieuze goochelarij, vermakelijke zinsbegoocheling, absurd illusionisme: al jaren zien we Theaterfestival Boulevard bezoekers met eindeloze vraagtekens hun intieme tentje uitschuifelen, telkens weer wisten Rob en Emiel de grootste scepticus te verbazen met trucs van ver voorbij de logica. Alle vanzelfsprekendheid houdt op te bestaan als zij ermee aan de haal gaan - ook die van hun aanwezigheid tijdens Theaterfestival Boulevard. Want dit jaar is het laatste, na zeven jaar neemt het illustere duo afscheid. In stijl. Met de grootste en laatste show ooit: Au revoir, Boulevard!

We verzamelen en gaan eerst een rondje lopen op het festivalterrein en daarna iets drinken. De voorstelling van Rob & Emiel begint om 22:30 uur. Na afloop kunnen we als afsluiter om 23:30 uur nog naar het optreden van DJ Tommi! Huis-DJ van de Melkweg, Tivoli én Lowlands...

Stel een vraag