Dit event is al begonnen/geweest.

Trance festival in Amsterdamse bos

Trance festival in Amsterdamse bos

Deelnemers 4 / 20

Plaats:
Amstelveen - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 20

Deelnemers 4 / 20

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 49,50
Uitleg kosten:
Dit zijn de kosten voor een kaartje. Deze zijn online te bestellen. Drankjes e.d. zijn voor eigen rekening.
 

Omschrijving

event
Electronic Family maakt de line-up bekend
Zaterdag 30 juli wordt een speciale dag op de internationale festivalkalender. Alda Events presenteert dan ´Electronic Family´, het eerste grote outdoor trancefestival ter wereld. Op een magische plek in het Amsterdamse Bos komen de groten der aarde op trancegebied samen.

Twintig jaar na de klassieker ‘The Age of Love' bloeit trance als nooit tevoren. De jaarlijkse Top 100 van het gezaghebbende Engelse blad DJ Magazine wordt elk jaar weer gedomineerd door de stroming. Grote indoorfeesten als ‘Armin Only' en ‘A State of Trance 500' verkopen ruim van tevoren uit en trekken bezoekers van ver over de grens. De tijd is rijp voor een outdoor festival waar trance centraal staat. Heerlijk genieten van optredens van de beste DJ's ter wereld die je normaal niet vaak samen ziet, laat staan in Nederland in de zomer. Samen met de vele fans uit binnen- en buitenland vormen ze op 30 juli ‘one big happy electronic family'!

Wereldtop
Een goed begin is het halve werk en met maar liefst vier DJ's uit de Top 10 kan het haast niet beter! Om te beginnen natuurlijk met de viervoudig nummer 1 van de wereld Armin van Buuren. Voor Armin is het de enige boeking in Nederland deze zomer en een zeer exclusieve. Hij heeft vrijwel alle festivals afgezegd om in alle rust van het aanstaande vaderschap te kunnen genieten, maar hij maakt voor ‘Electronic Family' graag een uitzondering. Ferry Corsten is de andere grondlegger van de trance zoals we die vandaag de dag kennen en hij weet als geen ander hoe je een festival moet rocken. En dan is er natuurlijk nog de internationale bezetting in de personen van Markus Schulz en Gareth Emery die enkel de allergrootste festivals aandoen deze zomer. Alsof dat nog niet genoeg is heeft ‘Electronic Family' nog een verrassing in petto voor de echte liefhebbers. De Amerikanen Gabriel & Dresden maken na drie jaar geleden uit elkaar te zijn gegaan hun comeback en treden na lange tijd weer samen op.

De heren bevinden zich in prima gezelschap. Verdeeld over een imposante mainstage en een door ‘A State of Trance' gehoste tweede area ziet de line-up er verder in alfabetische volgorde als volgt uit. Alex M.O.R.P.H., Aly & Fila, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Gabriel & Dresden, Gareth Emery, Jochen Miller, Leon Bolier, Markus Schulz, Rank 1, Setrise, Sied van Riel, Simon Patterson en Wippenberg.

En dat is nog niet alles want te midden van al dat muzikale geweld krijgt ‘Electronic Family' een intieme chill-out spot. Hier hoor je de ultiem relaxende ‘balearic beats'. Het perfecte geluid die bij een warme zomeravond hoort als je even wilt bijkomen van de knallers die op de mainstage en in de ASOT-area gedraaid worden.

Amsterdamse Bos
‘Electronic Family' vindt plaats op een nieuw evenemententerrein dat deze zomer in gebruik wordt genomen in het Amsterdamse Bos. Een groot grasveld is speciaal ontwikkeld om duizenden festivalgangers een geweldige dag te bezorgen. Stel je een mooie zomerdag voor op een door bomen omringd terrein. Overal gezelligheid, iedereen die geniet van de meest heerlijke melodieën die je maar kunt bedenken, gebracht door de absolute wereldtop op trancegebied. Zie daar het ideale ‘Electronic Family' scenario!

Stel een vraag