Dit event is al begonnen/geweest.

We love disco

We love disco

Amsterdam
19.00 - 01.00

Deelnemers 7 / 20

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 5 - max. 20

Deelnemers 7 / 20

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 17,00
Uitleg kosten:
Entreekosten 17 euro incl. dag lidmaatschap
 

Omschrijving

Een clubnacht waar het fundament van clubmuziek weer op de eerste plaats staat: disco. Waar we tijdloze klassiekers en nieuwe geluiden binnen disco een plek geven als voer voor de dansvloer. Paradiso, de plek met veel discohistorie, is bij uitstek de plek voor deze nacht. Daar waar veel legendarische optredens hebben plaatsgevonden en unieke zielen hun energie hebben gedeeld. De dansvloer is voor jou, de nacht is van jou, de muziek brengt ons bij elkaar.
Rob Manga
Rob Manga is al meer dan 30 jaar actief als dj in Amsterdam. Zijn basis ligt in de jaren '90 en begin jaren '00, waar hij op talloze legendarische locaties en feesten speelde. Zijn multi-genre benadering in zijn dj-sets komt voort uit een tijdperk van muzikale cultuur en wijsheid. Zijn wortels zijn voelbaar in de brede invloed van rauwe soulvolle muziek. Hij stond aan de frontlinie van succesvolle avonden als 'Bassline', 'Legends' en 'I Love Vinyl'.
KC The Funkaholic
Dj KC The Funkaholic is sinds de jaren 80 niet meer weg te denken uit het hoofdstedelijke uitgaansleven. Eerst als de man die de RoXY vulde met soul, funk en house, nu de man achter de platformen Super-Sonic Jazz en Summer Dance Forever. Met zijn mix van muziekstijlen, brede muziekkennis en zijn inzet voor een energieke en diverse dansvloer blijft KC The Funkaholic tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie voor de Amsterdamse clubcultuur.
Leroy Rey
De Utrechtse dj Leroy Rey draait al meer dan 3 decennia mee in het vak en is een van Nederlands meest creatieve en flexibele dj's. Geliefd bij zowel de kenners als het publiek, is het vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan wanneer Leroy zijn encyclopedische kennis van muziek, meesterlijke mixvaardigheden en aanstekelijke energie achter de draaitafels inzet.
Line-up
Grote Zaal
Rob Manga
KC the Funkaholic
Leroy Rey
  •     24 March om 16:43 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     24 March om 12:01 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     28 February om 22:50 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     23 February om 19:32 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     18 February om 18:31 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 February om 18:37 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 February om 18:00 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 February om 15:45 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 February om 11:18 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     17 February om 08:03 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag