Dit event is al begonnen/geweest.

Winterpasar in Burgers Bush

Winterpasar in Burgers Bush

Arnhem
16.00 - 20.00

Deelnemers 3 / 14 (min. 4)

Plaats:
Arnhem - Gelderland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 14

Deelnemers 3 / 14 (min. 4)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Dit is de entreeprijs van Burgers Zoo. Hier komen eventueel nog parkeerkosten bij en wat je zelf uitgeeft.
 

Omschrijving

In de kerstvakantie even heerlijk er tussenuit gaan naar Indonesië: wie wil dat nu niet? Met de Pasar Malam in de Bush is dit avontuur echter veel dichterbij dan u denkt! Wij organiseren van 20 t/m 23 plus 27 t/m 30 december 2014 én 2 t/m 4 januari 2015 maar liefst elf sfeervolle dagen een Indonesische markt -de Pasar Malam- in de Bush. Nergens anders in Europa kunt u genieten van een authentieke Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud!

Zelfs als het buiten vriest, is het binnen in de Bush altijd aangenaam warm en waant u zich qua sfeer, entourage en geluiden werkelijk even op Bali. Ook de Desert, Ocean en de overdekte speeltuin Kids Jungle zijn volledig weersonafhankelijk te bezoeken. Naast tientallen stands met Indische producten, ontdekt u twee podia met zang en dans uit de Indische archipel en kunt u heerlijk Indisch eten en drinken. Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatiestands, laten u kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen u op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert, Ocean en Rimba.

Tijdens de Pasar Malam in de Bush blijven de Bush, Desert, Ocean en Rimba extra lang open tot 20.00 uur. Ook het Bush Restaurant en het Park Restaurant zijn tot 20.00 uur te bezoeken. De Safari, Mangrove, vogel- en mensapenafdeling sluiten om 17.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren. Vanwege kou en nachtrust gaan de Sumatraanse tijgers in de Rimba om 16.30 uur naar hun nachtverblijven, waar ze helaas niet zichtbaar zijn voor de bezoekers. Burgers’ Zoo adviseert eerst om naar de dieren in de buitenverblijven te gaan kijken om daarna volop te genieten van de volledig overdekte Pasar Malam in de Bush en de Ocean en Desert.

Geen OVB, aanmelden is komen.

Stel een vraag