Dit event is al begonnen/geweest.

VOL! NMLK Wintersport 2010

VOL! NMLK Wintersport 2010

Deelnemers 86 / 86

Datum:
Zaterdag 23 jan - zaterdag 30 jan 2010 2010-01-23T11:00:00+01:00Nieuwe Mensen Leren Kennen
Plaats:
Saint Sorlin D'Arves - Frankrijk
Deelnemers:
Min. 20 - max. 86

Deelnemers 86 / 86

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Uitleg kosten:
Accomodatie + skipas voor 7 dagen + 7 x ontbijt en 3x diner. Prijs proefleden en introduce's is € 20 hoger
 

Omschrijving

Image

_________________________________________________________________________

NMLK Wintersport 2010 - (20 -45 jaar)
Voor het vierde jaar organiseert NMLK een voordelige wintersportvakantie. Overdag sportief en gezond in de buitenlucht, genietend van de witte wereld om je heen, en 's avonds stevig aan de après-ski. En continu een hoop gezelligheid. Dat is in een notendop wat je kunt verwachten als je met NMLK gaat skiën in het Franse Saint Sorlin D’Arves. Oja, en als extra zit bij de prijs inbegrepen een spectaculere Sneeuwscootertocht! Zin om samen met een heleboel andere mensen de 3e week van januari fantastisch te genieten van low budget wintersport?!


Accomodatie:
Alles vindt plaats in het pittoreske wintersportdorp Saint Sorlin D'Arves. We bewonen daar de luxe appartementen van Chalet-residence L'Orée des Pistes. Je kunt letterlijk vanuit het appartement de piste op skien en aan het eind van de de dag, zo je appartement weer in skien. Wat wil je nog meer?


>>> Meer foto's NMLK wintersport

Ontmoet Nieuwe Mensen in de sneeuw!
In het hartje van de Alpen, in het skigebied Les Sybelles, ligt met het uitzicht op een prachtige bergketen het authentieke dorpje Saint Sorlin D’Arves. De ideale ligging in de zon en de exceptionele sneeuwcondities maken Saint Sorlin tot een perfect sneeuwparadijs! Saint Sorlin is een dorp met alles erop en eraan: sneeuw, après-ski, lekker Savoyaards eten en stappen. De huizen, chalets, hotels en appartementen zijn nog in de oude stijl gebouwd wat dit dorp uniek maakt. Dit gebied is zowel geschikt voor beginners als gevordende sneeuwfreaks.

Arrow Inclusief verblijf in luxe chalets/apartementen
Arrow Inclusief 7-daagse skipas Les Sybelles (310km piste)
Arrow Inclusief NMLK Sneeuwscootertocht!
Arrow Inclusief reisleiding
Arrow Inclusief ontbijt buffet
Arrow Inclusief zwembad (15m x 7m), sauna en jacuzzi!
Arrow Inclusief 3x gezamelijk diner in restaurant


Het maakt niet uit of je een voorzichtige beginneling bent of een ware prof, een actieve NMLK-er of net nieuw op deze site! Neem je vrienden (20 -45 jaar) gezellig mee! De meeste Nieuwe Mensen reizen gezellig met de Royal Class bus.

Aanbetaling:
Na aanbetaling is jouw deelname definitief gereserveerd en staat er een € in de deelnemerslijst achter je naam. Binnen 3 weken na je aanbetaling neemt Sportiek reizen contact met je op om de eventuele opties te inventariseren en vragen te beantwoorden. Zie ook de annuleringsvoorwaarden. Let op: er is voor deze reis een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Image Filmpje NMLK Wintersport Image Foto's NMLK Wintersport

Image

_________________________________________________________________________
“Deze reis wordt volledig verzorgd door Sportiek Reizen. NMLK biedt deze reis slechts via haar site aan. NMLK is niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor de uitvoering ervan; dat is Sportiek Reizen. Bij aanmelding via NMLK komt een overeenkomst met Sportiek Reizen tot stand, waarop de algemene voorwaarden van Sportiek van toepassing zijn en welke hieronder te lezen en te downloaden zijn: Een aanmelding via NMLK is een aanmelding in de zin van art. 2 van de algemene voorwaarden.

ImageSportiek Reizen is aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit betekent dat de gepubliceerde reis onder de garantie van SGR valt. De SGR-garantie houdt in dat je als consument ervan verzekerd bent vooruitbetaalde reisgelden terug te krijgen als Sportiek door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor meer informatie over het SGR kun je terecht op de website: www.SGR.nl

Stel een vraag