Dit event is al begonnen/geweest.

Premiere Cowspiracy: the sustainability secret

Premiere Cowspiracy: the sustainability secret

Haarlem
10.30 - 21.00

Deelnemers 3 / 30

Plaats:
Haarlem - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 30

Deelnemers 3 / 30

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 36,50
Uitleg kosten:
Er zijn verschillende combitickets, je kan de film al bijwonen vanaf 12,50! Heb je Face Book? Klik op deze link: https://www.facebook.com...950&fref=ts
 

Omschrijving

Zaterdag 18 oktober komen de makers van de film Cowspiracy helemaal vanuit de VS naar Nederland om hun film te promoten. Daarom heb ik samen met een paar vrienden in goed overleg met de filmmakers een non-profit event gepland! De film Cowspiracy legt de gevolgen van de extensieve veehouderij bloot en voelt de milieubeweging stevig aan de tand. De film wordt door critici wel het vervolg op An Inconvenient Truth genoemd en wordt wereldwijd geprezen. De film is grotendeels door crowdfunding tot stand gekomen.

Vanwege de interesse in de première, hebben wij besloten om een
een grotere filmzaal te reserveren met voldoende zitplaatsen! De première van Cowspiracy vindt nu plaats in hèt filmhuis van Haarlem:
De Toneelschuur!

De tijden van het programma hebben we helaas wel moeten aanpassen.
In verband met de programmering van andere films in De Toneelschuur zal Cowspiracy om 10.30 starten, gevolgd door de Q&A-sessie met de filmmakers.

Na de film is er een lunch en hebben we een verrassing in petto, namelijk een lachworkshop door een van de leukste yogaleraren van Nederland! Wij denken dat we zo op een positieve wijze de film en het gesprek erna kunnen laten landen om samen een krachtige positieve vibe neer te zetten!

Na de lachworkshop is er een borrel (met hapjes), vervolgens kan je deelnemen aan het drie gangen diner.

Wij hebben gelukkig bijna iedereen van de mensen die al een ticket hebben gekocht kunnen bereiken. Via dit bericht proberen we iedereen op de hoogte te stellen van deze wijziging. Ook proberen we nog contact op te nemen met diegenen die we nog niet hebben kunnen bereiken.

Stel een vraag