Dit event is al begonnen/geweest.

Trip vanuit het noorden naar het Nmlk Goud&Nieuw feest

Trip vanuit het noorden naar het Nmlk Goud&Nieuw feest

Groningen
13.00 - 19.00

Deelnemers 7 / 15

Plaats:
Groningen - Groningen
Deelnemers:
Min. 2 - max. 15

Deelnemers 7 / 15

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Lijkt het je leuk om naar de NMLK Goud&Nieuw feest te gaan, maar iets houd je tegen? Utrecht ver weg, veel gedoe voor een feestje, en wat nou als je niemand kent.........

Weet dan dat wij vanuit Groningen gaan en reis met ons mee! Wij maken er een extra dagtripje Utrecht van.

Dit is het plan:

We gaan met de trein, wel zo gezellig met zoveel Nieuwe Mensen. We vertrekken om 12.18 uit Groningen naar Utrecht. De deelnemers op de lijn Leeuwarden-Zwolle, kunnen om 13.15 in Zwolle instappen.

We maken een tussenstop in Utrecht om gezellig een drankje en oliebol te eten en te kijken of er nog iets gezelligs te doen is (shoppen, terrasje, museum, stadswandeling.....). De mensen die niet gaan dineren in het hotel, zouden hier nog een leuke plek kunnen zoeken om te eten.

De anderen reizen door naar station Driebergen-Zeist. Vanaf het station pakken we de bus, een taxi of OV-fiets naar Hotel of Landgoed om in te checken (beide ongeveer 3,5-4,5 km). Om 19.00 treden we aan bij het diner in onze feestkleding.

Met een groepsticket Buitenpost-Driebergen/Zeist kunnen we allemaal goedkoop met de trein (4p.=13.75; 10 p.=7.00). Mocht je een groepsticket willen, stuur mij dan een pb met naam, geb. datum en email voor 29 dec. Dan bestel ik je ticket je krijg je deze op de mail.

Mochten sommigen toch met de auto willen, regel dat dan onderling.

Wil je slechts een gedeelte meedoen, later aansluiten of meereizen maar ergens anders slapen of eten, kan dat natuurlijk ook. Precieze afspraken kunnen we later maken.

Regel vooraf je tickets voor het Goud&Nieuw feest en eventuele overnachting.

Stel een vraag