Dit event is al begonnen/geweest.

Wintersport met nieuwe mensen!

Wintersport met nieuwe mensen!

Deelnemers 39 / 39

Plaats:
Flaine - Frankrijk
Deelnemers:
Min. 0 - max. 39

Deelnemers 39 / 39

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Uitleg kosten:
NMLK leden prijs €649, introducés en niet leden €699. De prijs is inclusief verblijf in moderne appartementen direct aan de piste, skipas, ontbijt en 3 diners. Elke dag worden er skisafaris georganiseerd. Je doet een aanbetaling via NMLK van € 150 voor leden en € 200 voor introducés.
 

Omschrijving


Image
Image
Image
Image
Image



_____________________________________________________________________________________

Meld je nu aan voor de wintersport van 2014!
Heb je zin in een goede en voordelige wintersport met leuke nieuwe mensen? Ga dan met ons mee naar deze super vakantie naar Flaine! Of je nu een beginner of een gevorderde wintersporter bent deze wintersport is geschikt voor iedereen. Overdag ga je lekker skiën of stunten in het grootste snowpark van Europa en elke middag doen we een gezellige après-ski in onze huisbar. Daarna lekker eten en wie doet er daarna mee met de pub quiz? Kortom je kunt een hoop gezelligheid verwachten als je met NMLK gaat skiën!

Flaine is een gezellig dorp en heeft een super skigebied: Le Grand Massif. Je vindt hier 265 km aan pistes en het grootste snowpark van Europa. Ook als beginner kan je hier goed terecht, al raden we les dan wel aan. Er gaan skisafari gidsen mee die je skitips kunnen geven en die ook de mooiste skiroutes uitstippelen.


Image

Uitstekende appartementen
We verblijven tijdens deze wintersport in mooie 4* appartementen in het centrum van Flaine. De skilift vind je op 200 meter en je kan tot aan de appartementen skiën. Je deelt met 3 of met 5 andere NMLKers een appartement en 3 avonden verzorgen wij het diner voor je. In je appartement vind je bovendien alles voor een lekker ontbijt.

Image

Wie gaan er mee:
Iedereen in de leeftijd van 20-45 jaar en het merendeel is single, gemiddeld opleidingsniveau is HBO/WO (geen voorwaarde). De meeste deelnemers ondernemen deze reis alleen en de helft is splinternieuw. De verhoudingen mannen/vrouwen is zo goed als gelijk. Het ski niveau is van de deelnemers is van beginners tot (ver)gevorderd. De sfeer is open en ongedwongen omdat iedereen het leuk vindt om van de sneeuw te genieten en nieuwe mensen te leren kennen. De meeste mensen reizen met de Royal Class bus (€ 125 retour) maar je kunt ook onderling samen reizen. Als je bent aangemeld kun je via de deelnemerslijst zien wie van de deelnemers bij jou in de buurt wonen. Een carpoolafspraak is dan zo gemaakt. 40 Nieuwe mensen kunnen gegarandeerd mee, daarna is je boeking op aanvraag.

Image

Locatie:
Flaine is onderdeel van het skigebied Le Grand Massif. Het skigebied telt 141 pistes met een totale lengte van 265 km. Flaine heeft bovendien het grootste sneeuwpark van Europa. Je mag uiteraard de langste afdaling van 14 (!) km niet missen. Het skigebied is ook zeer goed geschikt voor de beginnende skiër, al raden we les dan wel aan. Door de hoge ligging, 2500m, en de aanwezigheid van vele sneeuwkanonnen, ligt er gegarandeerd sneeuw en weten we zeker dat je een top week zult hebben. De meningen over de schoonheid van Flaine zijn verdeeld. Het dorp is in Bauhaus stijl gebouwd door de architect Marcel Breuer en verschillende gebouwen zijn monumenten. Smaken verschillen uiteraard, maar we kennen maar weinig andere dorpen waar je tussen kunstwerken van o.a. Picasso skiet!


ImageImage
Image

Image Inclusief verblijf in uitstekende 4* appartementen op basis van een 2/3 persoons kamer (op indeling)
ImageIn het complex vind je o.a. een koffiecorner, supermarkt, verwarmde skilockers en onze huisbar The Flying Dutchman
ImageInclusief 6-daage skipas voor Le Grand Massif (265 km)
ImageInclusief skisafari’s en reisleiding
ImageInclusief ontbijt in je appartement
ImageInclusief 3 diners in verschillende restaurants

Image Filmpje NMLK Wintersport Image Foto's NMLK Wintersport

Image Deze reis wordt volledig verzorgd door Crusj (lid SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en heeft het Thuiswinkel Waarborg. NMLK biedt deze reis slechts via haar site aan. Er wordt rechtstreeks op eigen naam van Crusj een overeenkomst aangegaan, waarop de voorwaarden van Crusj van toepassing zijn. Crusj is aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit betekent dat de gepubliceerde reis onder de garantie van SGR valt. De SGR-garantie houdt in dat je als consument ervan verzekerd bent vooruitbetaalde reisgelden terug te krijgen als Crusj door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor meer informatie over het SGR kun je terecht op de website: www.SGR.nl
  •      09 January om 18:42 Zuid-Holland
    kom uit voorburg/den haag Heb station met winterbanden of ik wil graag meerijden. Zijn er nog plekjes over?
  •     09 January om 18:21 Zuid-Holland
    ff vrijvragen nog.
  •      06 November om 13:47 Zuid-Holland
    Bij de optie voor een 7daagse skipas geldt deze voor de vertrekdag en niet voor de aankomstdag. Daar moet je zelf skipas voor regelen. Eigenlijk wel logisch.
  •      30 October om 21:31 Zuid-Holland
    Samen met intro Dennis en Jennifer gaan wij op vrijdagochtend vanuit Breda met auto richting Flaine. Onderweg nemen we Formule 1 hotel om vervolgens zaterdag ochtend fris op de piste te staan. Er is nog plek voor 1 persoon. Wie heeft er zin om mee te rijden?
    • 31 October om 20:29
      Gaat vast lukken toch? Gezellig.
    • 05 December om 22:07
      Plekje gaat naar Caroline. Ik heb er al zin in. Hopelijk veel poedersneeuw.
  •     17 October om 18:39 Noord-Holland
    Bus nog even onder voorbehoud
  •      16 October om 23:47 Zuid-Holland
    Ziet er goed uit! Moet nog even wat regelen...
    • 16 October om 23:58
      Lidmaatschap verlengd ;-)
  •      15 October om 11:35 Zuid-Holland
    Dat ziet er leuk uit! Nog even afstemmen met mijn intro en dan gaan met die banaan! Vorig jaar was het erg gezellig zowel op de piste als daarnaast!
    • 24 October om 13:41
      Hey Astrid, ja van warmte en feesten op Ibiza naar de kou en feesten in de bergen! Ga je mee?

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag