NMLK wintersport

FAQ

Wie gaan er mee?
NMLK'ers zijn actieve mensen in de leeftijd van 20 - 45 jaar. Het merendeel is single HBO/WO (geen voorwaarde). De verhouding mannen/vrouwen was in de afgelopen 5 jaar zo goed als gelijk. De meeste nieuwe mensen ondernemen deze reis alleen. Dat is niet eng omdat iedereen het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen. ☺ Natuurlijk zijn ook introducees in deze leeftijd van harte welkom!

Kan ik met een vriend(in) op een kamer?
Ja dat kan, we houden zoveel mogelijk rekening met jullie wensen. Geef dit bij het boeken door.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden van de bussen?
De bus vertrekt op vrijdag 17 januari aan het einde vd middag / begin vd avond en komt in Flainen aan op zaterdag ochtend rond 9 uur. De bus vertrekt op zaterdag de 25ste weer naar Nederland rond 20 uur en komt dan zondagochtend aan in NL. De exacte vertrektijden worden een week voor vertrek bekend gemaakt, maar dit zijn nu onze richttijden: Amsterdam - 17:00, Utrecht - 18:00, Eindhoven - 19:15, Maastricht - 21:00, Nedeweert - 20:15, Groningen - 15:30, Zwolle - 16:45, Arnhem - 17:45, Rotterdam - 17:45

Wat zijn de opstapplaatsen van de bus?

Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Nederweert, Groningen, Zwolle, Arnhem en Rotterdam. Circa één week voor vertrek ontvang je via e-mail de definitieve vertrektijd tezamen met de overige reisbescheiden van Crusj.

Wordt er ook veel gesnowboard?
Absoluut! Al zijn de skiërs meestal in de meerderheid.

Ik ben vegetarisch. Wordt hier rekening mee gehouden?
Ja dat is geen probleem. Geef het ons echter wel op tijd door.

Ik heb een voedsel-allergie. Hoe gaan jullie hier mee om?
Graag ook z.s.m. doorgeven aan Crusj. Afhankelijk van de allergie kijken we of daar rekening mee gehouden kan worden; doorgaans kan dat wel. 

Kan ik ook skiën op de dag van aankomst (zaterdag) en de dag van vertrek (zaterdag?)
Inbegrepen is een 6-daagse ski-pas. Deze is geldig van zondag t/m vrijdag. Volgens planning komen we zaterdagochtend aan en vertrekken we de week erna weer op zaterdagavond terug naar NL. Wie op de laatste zaterdag extra wil skiën, kan een 7-daagse skipas bestellen bij Crusj. Graag meteen bij inschrijving aangeven. Om op de aankomst dag te kunnen skiën, moet je ter plaatse een skipas kopen voor één dag.

Wat als er iets met mijn skipas gebeurt. Bijvoorbeeld wanneer ik die kwijt raak?

Je bent zelf verantwoordelijk voor je skipas. Als je je ski-pas kwijt bent, of wanneer je door omstandigheden geen gebruik kunt maken van je pas, kun je dit alleen via je reisverzekering verhalen!

Ik kom met de auto. Wat moet ik dan weten ten aanzien van aankomst en vertrek?
Het is wel zo leuk om bij de welkomstborrel aanwezig te zijn. Probeer dus om er rond 17 uur te zijn. Mocht je later komen, laat het ons dan weten. 

Hoe komen de meeste gasten naar Flaine?
Tweederde van alle NMLK'ers gaat per Royal Class bus naar Flaine. Een retour kost € 125,00. Maar je kunt natuurlijk ook met de auto of het vliegtuig gaan.

Ik wil een carpool regelen. Hoe werkt dit?
Op de site kun je d.m.v. een reactie aangeven dat je samen wilt reizen. Dit werkt vaak erg goed en is nog gezellig ook.

In goede handen:
Deze reis wordt volledig verzorgd door Crusj. NMLK biedt deze reis slechts via haar site aan. NMLK is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de uitvoering ervan. Crusj is aangesloten bij de ANVR, de SGR, het Thuiswinkel Waarborg en het Calamiteitenfonds. Dit betekent o.a. dat de gepubliceerde reis onder de garantie van SGR valt. De SGR-garantie houdt in dat u als consument ervan verzekerd bent vooruitbetaalde reisgelden terug te krijgen als Crusj door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie (reis) onverhoopt en onverwachts niet kan nakomen.

 

 

Algemene voorwaarden NMLK