Lef of taboe? (door Nanny)

 • zaterdag 21 januari

  Als ik mensen enthousiast vertel over mijn ervaringen met NMLK verrast het me soms om te horen dat het mensen, of ze nu jong of oud zijn, aan lef lijkt te ontbreken om op een spontane manier nieuwe mensen te ontmoeten. Ik hoor dan dat ik dapper ben dat ik leuke dingen doe met mensen die ik niet ken. Tja, een dating website ... dat begrijpen de meeste nog wel (laat ik daar nou niet zoveel mee hebben!!) maar een site om te ontmoeten en te beleven met nieuwe mensen ... dat is voor sommige toch nog wat onwennig, merk ik.

  Dus ga ik graag met ze in gesprek.
  Eigenlijk blijken dan velen stiekem ook wel eens graag een change of scenery te willen of gewoon nieuwe mensen te willen ontmoeten en nieuwe ervaringen te willen delen, maar zitten ze bijvoorbeeld vast in patronen en hebben net even dat ene zetje nodig.

  Prachtig, vind ik het om dan te zien hoe ze reageren als ik ze vertel dat je gewoon weer eens ongegeneerd in de ringen kunt hangen tijdens apenkooi, dat het ook waanzinnig leuk is om trampoline te springen, dat je prachtig mooie gesprekken met mensen kunt hebben na het bijwonen van een lezing of gewoon heerlijk uit je dak kunt gaan op gave feesten, lekker chillen in de duinen, varen in sloepen door de Amsterdamse grachten of kano├źn bij maanlicht tijdens Koningsnacht. Maar boven alles natuurlijk dat je daarmee je wereld weer wat breder maakt en op een ongedwongen manier leuke nieuwe mensen kunt leren kennen.

  En wat horen jullie om je heen? Ik ben super benieuwd naar jullie ervaringen?  Nanny lid sinds 13 oktober 2016

Stel een vraag