NMLK: Nieuwe mensen leren kennen

Een nieuwe stad, een nieuwe baan of net verhuisd? NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Van Groningen tot Maastricht, je ontmoet altijd nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Drenthe

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Drenthe (Assen, Emmen en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Flevoland

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Flevoland(Lelystad, Almere en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. Dan zit je hier goed.  NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteitenwaar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Friesland

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Friesland (Leeuwaarden, Workum, Stavoren, Sloten, IJlst, Hindeloopen, Harlingen, Franeker, Dokkum, Bolsward en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Gelderland

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Gelderland (Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen, en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Groningen

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Groningen en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Limburg

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Limburg (Maastricht, Heerlen en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Noord-Brabant

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Noord-Brabant ('s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Bergen op zoom, en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Noord-Holland

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Noord-Holland (Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum, 't gooi en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Overijssel

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Overijsel (Zwolle, Hengelo) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen in Utrecht

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Utrecht en omgeving en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen Zeeland

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Zeeland en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

NMLK: Nieuwe mensen leren kennen Zuid-Holland

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Den Haag, Rotterdam, Leiden en omgeving en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Activiteiten

Wie zijn die nieuwe mensen?

Sportievelingen, cultuurliefhebbers, feestbeesten, filosofen, natuurliefhebbers... bij NMLK vind je ze allemaal. Communicatieve mensen (HBO+) die nieuwe ervaringen willen beleven met nieuwe mensen. Samen de stad (her)ontdekken en nieuwe hotspots bezoeken. Met interessante leeftijdsgenoten omgaan, lol hebben, ideeën uitwisselen, ervaringen delen en nieuwe vrienden maken. Door de grote hoeveelheid en diversiteit aan activiteiten zitten er altijd wel nieuwe mensen bij met dezelfde interesses als jij. 

Nieuwste mensen

De feesten met Nieuwe Mensen!

NMLK in de media

NMLK is al 10 jaar de grootste in ontmoeten en beleven! NMLK wordt als fenomeen veel besproken door de verschillende media. Bekijk de vele media-uitingen over bijvoorbeeld de grootste Picknick van de wereld (Vondelpark), sneeuwballengevecht, Flashmobs/splashmobs en meer.. Dit is het nieuwe ontmoeten!

Media

Nieuwe Mensen Try before you die!

Ontmoeten & Beleven!

Onze missie is nieuwe mensen verbinden in real life. Het nieuwe ontmoeten! Aanmelden kan alleen met een herkenbare foto en ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd. En om de kans op gelijkgestemden nog groter te maken, hanteren we twee leeftijdscategorieën: NMLK.nl (25 - 45) jaar en NMLK40up.nl 40 - 55 jaar

Leeftijden