Bekijk 5676 events in 2017!

Ontmoeten & Beleven!

Ontmoeten en beleven!

Een nieuwe stad, een nieuwe baan en opzoek naar nieuwe friends & events? NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar nieuwe mensen elkaar in real life ontmoeten. Van Groningen tot Maastricht, je ontmoet altijd nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Drenthe!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Drenthe (Assen, Emmen en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Flevoland!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Flevoland(Lelystad, Almere en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. Dan zit je hier goed.  NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteitenwaar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Friesland!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Friesland (Leeuwaarden, Workum, Stavoren, Sloten, IJlst, Hindeloopen, Harlingen, Franeker, Dokkum, Bolsward en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Gelderland!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Gelderland (Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Ede, Doetinchem, Barneveld, Zutphen, en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Groningen!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Groningen en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Limburg!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Limburg (Maastricht, Heerlen en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Noord-Brabant!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Noord-Brabant ('s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Bergen op zoom, en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Noord-Holland!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Noord-Holland (Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum, 't gooi en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Overijssel!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Overijsel (Zwolle, Hengelo) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Utrecht!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Utrecht en omgeving en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Zeeland!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Zeeland en omgeving) en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ontmoeten en beleven in Zuid-Holland!

Zin om Nieuwe Mensen te Leren Kennen in Den Haag, Rotterdam, Leiden en omgeving en samen leuke dingen doen? Dan zit je hier goed. NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) events waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Schrijf je gratis in en ontmoet Nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Ervaringen

Grootste offline community!


 •   Meer dan 100 events per week
  Ontdekken & beleven met mensen met dezelfde interesses
   
 •   Gelijkgestemden van jouw leeftijd
  Leeftijdsverschillen van deelnemers nooit groter dan 25 jaar
   
 •   Altijd nieuwe instroom
  Wekelijks honderden nieuwe mensen uit alle regio's
   
 
 •   Alleen échte mensen
  Alleen profielen met herkenbare profielfoto en ontmoetingen in real life
   
 •   Hoger opgeleid & communicatief
  HBO+, sociaal, communicatief, open, nieuwsgierig, pro-actief
   
 •    100% besloten community
  Profielen, foto’s, adresgegevens events alleen voor leden
   

Events

Wie zijn die nieuwe mensen?

Sportievelingen, cultuurliefhebbers, feestbeesten, filosofen, natuurliefhebbers... bij NMLK vind je ze allemaal. Communicatieve mensen (HBO+) die nieuwe ervaringen willen beleven met nieuwe mensen. Samen de stad (her)ontdekken en nieuwe hotspots bezoeken. Met interessante leeftijdsgenoten omgaan, lol hebben, ideeën uitwisselen, ervaringen delen en nieuwe vrienden maken. Door de grote hoeveelheid en diversiteit aan events zitten er altijd wel nieuwe mensen bij met dezelfde interesses als jij. 

Nieuwste mensen

De feesten met Nieuwe Mensen!

NMLK in de media

NMLK is al meer dan 10 jaar de grootste in ontmoeten en beleven! NMLK wordt als fenomeen veel besproken door de verschillende media. Bekijk de vele media-uitingen over bijvoorbeeld de grootste Picknick van de wereld (Vondelpark), sneeuwballengevecht, Flashmobs/splashmobs en meer.. Dit is het nieuwe ontmoeten!

Media

Nieuwe Mensen Try before you die!

Ontmoeten & Beleven!

Onze missie is nieuwe mensen verbinden in real life. Het nieuwe ontmoeten! Aanmelden kan alleen met een herkenbare foto en ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd. Om gelijkgestemden te ontmoeten is het leeftijdsverschil van deelnemers aan events nooit groter dan 25 jaar.

Leeftijden


Stuur mij het laatste nieuws!

Je ontvangt max. 1 x per maand de nieuwste events.

Stuur mij het laatste nieuws!

Je ontvangt max. 1 x per maand de nieuwste events.

Stel een vraag