NMLK: Nieuwe mensen leren kennen

Een nieuwe stad, een nieuwe baan of net verhuisd? NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaanscommunity voor nieuwe mensen in Nederland. Hier organiseren leden en crew wekelijks meer dan 100 (kleinschalige) activiteiten waar mensen elkaar in real life ontmoeten. Van Groningen tot Maastricht, je ontmoet altijd nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses bij jou in de buurt.

Activiteiten

Wie zijn die nieuwe mensen?

Sportievelingen, cultuurliefhebbers, feestbeesten, filosofen, natuurliefhebbers... bij NMLK vind je ze allemaal. Communicatieve mensen (HBO+) die nieuwe ervaringen willen beleven met nieuwe mensen. Samen de stad (her)ontdekken en nieuwe hotspots bezoeken. Met interessante leeftijdsgenoten omgaan, lol hebben, ideeën uitwisselen, ervaringen delen en nieuwe vrienden maken. Door de grote hoeveelheid en diversiteit aan activiteiten zitten er altijd wel nieuwe mensen bij met dezelfde interesses als jij. 

Nieuwste mensen

Picknickdag

Themafeest James Bond

Sneeuwballengevecht

NMLK in de media

NMLK is al 10 jaar de grootste in ontmoeten en beleven! NMLK wordt als fenomeen veel besproken door de verschillende media. Bekijk de vele media-uitingen over bijvoorbeeld de grootste Picknick van de wereld (Vondelpark), sneeuwballengevecht, Flashmobs/splashmobs en meer.. Dit is het nieuwe ontmoeten!

Media

Abseilen van de Euromast

Film première: Mannenharten

Themafeest Valentijn

Ontmoeten & Beleven!

Onze missie is mensen verbinden in real life. Het échte ontmoeten! Aanmelden kan alleen met een herkenbare foto en ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd. En om de kans op gelijkgestemden nog groter te maken, hanteren we twee leeftijdscategorieën: NMLK.nl (25 - 45) jaar en NMLK40up.nl 40 - 55 jaar

Leeftijden