Nieuwjaars Column van Puck

 • dinsdag 10 januari

  Welke goede voornemens heb jij voor 2017?

  Een nieuw jaar en nieuwe goede voornemens. Acht op de tien Nederlanders maakt ze ieder jaar opnieuw

  blijkt uit onderzoek van ING. Ook ik ben zo’n sukkel die jaarlijks denkt: Puck, je moet meer bewegen, een paar kilo afvallen, minder hard werken en vaker op vakantie. Een nieuw jaar, een fris begin en ik ga het dit jaar allemaal anders doen! Ik ben benieuwd of jullie dit herkennen?

  Mijn nieuwe jaar begint slecht: mijn squashmaatjes zijn drukker met de nieuwjaarsborrel op hun werk dan met een balletje meppen. En mijn yogaschool sluit definitief de deuren. Mijn goede voornemen meer sporten sneuvelt al op 2 januari! Gelukkig ben ik oud & nieuw dansend gestart op het NMLK-feest, dat compenseert die vreet eh feestdagen een beetje Wink Maar zoals de vorig jaar overleden voetballegende Johan Cruijff al zei: “Elk nadeel heb zijn voordeel.” Door deze sportieve tegenslag heb ik meer tijd voor NMLK om leuke, nieuwe mensen te ontmoeten! Ik ga maar op zoek naar een paar extra dansavonden. Sla ik drie vliegen in één klap: een goede work out, ik verlies meteen een paar kilo (mits ik natuurlijk de baco inruil voor cola light) en ik leer meteen nieuwe dansmaatjes kennen. Of is dit een teken om mijn ingedutte NMLK squashmiddagen in Utrecht weer nieuw leven in te blazen?

  2017 is net van start en ik bruis van de energie. Wilde plannen om vaker te fotograferen, een verre reis te maken en nieuwe dingen te ontdekken. Dat vind ik het leuke aan NMLK. Je ontmoet mensen van allerlei pluimage en je onderneemt activiteiten die je niet voor mogelijk houdt: op een zwoele zomeravond dansen in een duinpannetje, een weekend zeilen op een klipper met volslagen onbekenden of een kinderserie nasynchroniseren. En als klap op de vuurpijl heb ik via NMLK ook nog een paar vrienden voor het leven gemaakt.

  Ik ben benieuwd wat jullie goede voornemens en verwachtingen zijn voor 2017? Welke inspirerende activiteiten zouden jullie nog willen ondernemen? Laten we er met zijn allen een Nieuw Memorabel Levenslustig Kalenderjaar van maken.

  Proost!

  Puck NMLK lid sinds 29-7-2010

  • 08 February om 17:10
   Je kan goed schrijven, erg leuk om te lezen! Mooie voornemens, ben het helemaal met je eens! Proost Puck, op een goed 2017-NMLK-jaar!
  • 11 January om 16:29
   Mooie woorden Puck, proost en zeker tot 2017!
  • 10 January om 17:57
   (((-:

Stel een vraag