Actief & Sportief

4 daagse Haarlem 4e dag Haarlem City 25km

4 daagse Haarlem 4e dag Haarlem City 25km

Organisator: Sjaak72
Haarlem
09.00 - 16.00

Deelnemers 7 / 8

Plaats:
Haarlem - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 7 / 8

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 10,00
 

Adresgegevens

Website:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 7 / 8

Nog 1 plek vrij

Omschrijving

De wandel4daagse van Haarlem is een jaarlijks terugkerend evenement in het Hemelvaart-weekend. Er kunnen afstanden van 10, 15, 20, 25, 30 en 40 kilometer per dag worden afgelegd. Je kunt één, twee of drie dagen meewandelen of de hele 4-daagse en je kunt er ook voor kiezen om elke dag een andere afstand te lopen. Zelf heb ik me ingeschreven voor de 30 kilometer en wil ik op zaterdag en zondag 25km lopen i.p.v. 30. Het lijkt me leuk als er 4/5 mensen de hele 4-daagse mee willen wandelen en dat er per dag 4/5 andere mensen meelopen.

De routes van de 4e dag lopen heen en terug door het centrum van de stad. Door oud Haarlem.
Alle afstanden vanaf 20 kilometer vinden langs de Molenplas een toplocatie voor een break op het terras in een fraaie en weidse omgeving. De routes van de 25 kilometer en langer lopen langs de Ringvaart Deze wandeling loopt langs de historische Zomervaart-Fuikvaart (gegraven rond 1250 als verbinding tussen de stad en het Haarlemmermeer) van het Spaarne naar de Ringvaart.
De langste afstanden voeren door parkachtig gebied bij Hoofddorp, het bekende Haarlemmermeerse bos en door Cruquius alvorens zij ook feestelijk worden ingehaald.

Onderweg zullen we om de 2 uur een stop houden. Neem wel je eigen boterhammen mee, daar ik niet weet waar en hoe laat we onderweg horeca tegenkomen. Op deze manier zijn we qua lunch flexibel. Deze 4-daagse wordt niet door Le Champion verzorgd en dat betekent waarschijnlijk dat deze 4-daagse minder massaal is. Foto's van voorgaande jaren laten onderweg wel een banaantje, drinken en een eco toilet zien.

Hou rekening met een gemiddelde wandeltempo van circa 5 - 5,5 km/uur.

Stel een vraag