Over NMLK Nieuwe Mensen Leren Kennen NMLK | De grootste activiteitensite van Nederland!

Net afgestudeerd, een nieuwe baan, een nieuwe stad? Leden van NMLK beschikken altijd en overal over een uitgebreid sociaal netwerk. Single, relatie, sociaal, actief? Bij NMLK vind je een heleboel mensen die net als jij de sleur buiten de deur weten te houden. Sportief, theaterganger, feestbeest, kunstliefhebber? NMLK herbergt een bijpassende schare aan trawanten met wie je al je interesses kunt delen.

Meer dan 6000 events per jaar!
Met duizenden leden die meer dan 200 (kleinschalige) events per week opstarten, is er altijd wel iets te doen bij jou in de buurt. Staat er – hoe onvoorstelbaar ook – een weekje niets voor je bij, dan organiseer je als NMLK-lid heel eenvoudig zelf een event.

Voor wie?
Je ben sociaal, beweegt je makkelijk in groepen en hebt communicatieve vaardigheden op minimaal HBO niveau. Om gelijkgestemden te ontmoeten werken we met meerdere leeftijdscategorien en is het leeftijdsverschil van deelnemers aan events nooit groter dan 20 jaar.

Benieuwd? Inschrijven is gratis
Een Nieuw Mens kan elke dag iets leuks doen. Sommige events – zoals de eerste Nederlandse Splashmob en de grootste Picknick van de wereld– halen zelfs de media. Sluit je aan. Doe mee. Geef je op. Je wordt met open armen ontvangen. Toch een klein beetje de kat uit de boom kijken? Laat je overtuigen door de ervaringen van deelnemers en bekijk foto's.

Doe mee en schrijf je in!
Schrijf je in en kijk vier maanden gratis rond. Wil je deelnemen aan events? Word proeflid. Voor € 10,- kun je een maand lang onbeperkt meedoen. Bruis je van de ideeën en wil je liever vandaag dan morgen je eigen events opstarten? Schrijf je dan direct in als volwaardig lid voor slechts € 6,50 per maand.

Ontmoet nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses tijdens borrels, feesten, musea, theater, sporten, workshops …nieuwe mensen feest

nieuwe mensen maffia feest


Nieuwe mensen leren kennen voor de leeftijd 40 -59 jaar.
Meld je nu aan en doe mee > NMLK.nl

Stel een vraag