Dit event is al begonnen/geweest.

Airsoft: You are in the army now

Airsoft: You are in the army now

Ewijk
18.30 - 21.30

Deelnemers 7 / 12 (min. 9)

Plaats:
Ewijk - Gelderland
Deelnemers:
Min. 9 - max. 12

Deelnemers 7 / 12 (min. 9)

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 35,00
Uitleg kosten:
Dit is voor deelname van deze 3 uur durende leuke en grensverleggende activiteit (incl. ontvangst & instructie & onbeperkt aantal balletjes/ kogels) ........................................................................ Let op! Voor € 7,50 extra per persoon hebben we een leuke aanbieding met 2 drankjes, hotdog en een portie bites Smile Totaal dan € 42,50
 

Omschrijving

Replica wapens, echte legeruitrusting en een levensecht terrein. Klinkt goed? Beleef dit ultra realistische paintball avontuur! Vergeet alles, Airsoft is een ervaring vol actie, adrenaline en sensatie! Eenmaal begonnen is stoppen geen optie!

Airsoft is een vorm van paintball waarbij 2 team het tegen elkaar opnemen in spannende missies. Wat Airsoft verschillend maakt van paintball is het realisme. Met Airsoft krijg je echte legeruitrusting en 1:1 replica wapens om de strijd zo realistisch mogelijk te maken. Daarnaast schiet je bij Airsoft met plastic balletjes 6 mm (BB’s) i.p.v. de standaard paintballen. Dit zorgt ervoor dat je nog nooit zo afhankelijk bent geweest van je teamgenoten, samenwerken is een must. Als je eenmaal de adrenaline van Airsoft proeft, wil je het blijven spelen!

Plan van te voren je strategie per spel. Ga je hard of start je langzaam op? Met hard opstarten word bedoeld: zodra het spel start, sprint je als team al schietend naar voren en verschuilt je achter een object. Dit kan in je voordeel werken als je bijvoorbeeld Capture the flag speelt. Je hebt dan al top posities en kunt de vlag sneller veroveren of verdedigen.
Of doe het 50/50: een deel van het team schiet meteen op de tegenstander, de rest van het team sluipt naar voren naar een mooie positie.
Houd de tegenstanders op positie. Als de tegenstander achter een object verscholen zit, schiet dan op hem of het object, langere tijd, zodat hij niet beweegt of wegrent. Op die manier kun je door middel van communicatie met je teamgenoten, hem insluiten of van een andere kant raken.
Ben je geraakt? Dan moet je helemaal terug naar je start punt, maar je mag daarna weer meespelen. Zo is voor iedereen er gegarandeerd veel speeltijd, en niet alleen voor de beste!

Stel een vraag