Dit event is al begonnen/geweest.
Educatie & Pers. ontwikkeling

Betweterfestival

Betweterfestival

Organisator: PaulienWandel
Utrecht
19.00 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 8 / 12

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 4 - max. 12

Deelnemers 8 / 12

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Kosten kaartje
 

Omschrijving

Het Betweter Festival is terug! Na meer dan een jaar binnen zitten is het tijd om er weer op uit te gaan, onze zintuigen op scherp te zetten, en elkaar te ontmoeten. Tijdens deze vijfde editie onderzoeken we samen met wetenschappers en artiesten de wereld van morgen. Doe je mee?

Hoe herstellen we de relatie tussen mens en natuur? Waar blijft de verbondenheid in tijden van polarisering? Leiden technologische ontwikkelingen tot een betere toekomst? Tijdens het Betweter Festival ga je met wetenschappers en artiesten in gesprek over de grote vragen van vandaag. We vullen de zalen met een uniek programma van talks, muziek, film, interactieve installaties, en live wetenschappelijk onderzoek. Voor iedereen die wil weten hoe de wereld werkt, nieuwe ervaringen niet schuwt en zich graag verwondert.


Met o.a. historicus Beatrice de Graaf, en cabaretier Pieter Derks.
Om ons te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we je ook naar je legitimatiebewijs.
https://www.tivolivreden...-werkt-het/

!!Kan iedereen in de reactie hieronder laten weten dat jullie de wijziging in tijd hebben gelezen? Als je het niet red om 19.00, maar wel om 20.00 laat dat dan ook even weten. Excuses voor de late wijziging.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag