Dit event is al begonnen/geweest.

Bios The Creator

Bios The Creator

Weert
20.00 - 23.45

Deelnemers 2 / 6

Plaats:
Weert - Limburg
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 2 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 11,50
Uitleg kosten:
kaartje film, eigen versnaperingen komen er nog bij
 

Omschrijving

Wie heeft zin in een avondje bios?
Film start om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 23.30 uur.
Omdat ik het zelf niet te laat wil maken, maar het wel leuk vind om samen een drankje te drinken heb ik hier voor de film ruimte voor gemaakt. (er ligt een gezellige brasserie naast)
Wil je liever pas aansluiten als de film start dan is dit natuurlijk prima, laat dat dan even in de reacties weten.

Van het vorige filmbezoek heb ik nog 3 kortingsbonnen waarbij het 2e kaartje gratis is dus met beetje geluk (even aantal) kan iedereen voor de helft van de prijs naar binnen.
Tot zaterdag!

The Creator:
De epische scifi-actiethriller The Creator van schrijver / regisseur Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI). Joshua (Washington) is een ex-agent van de speciale eenheid. Hij rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan). Hij wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de geavanceerde AI, op te sporen en te doden. Deze architect heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om niet alleen de oorlog, maar ook het bestaan van de mensheid te beëindigen. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen over de vijandelijke linies, naar de duistere kern van het door AI-bezet gebied. Aldaar ontdekken ze dat het wereldbeëindigende wapen dat hij moet vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind (Voyles).

https://www.youtube.com/...MAZuGdi32bk
  •     25 September om 20:01 Limburg
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag