Dit event is al begonnen/geweest.
Party & Nightlife

Blackbird & Julia Sabate met band

Blackbird & Julia Sabate met band

Organisator: Mariette486
Oost-vlieland
21.30 - 00.00

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Plaats:
Oost-vlieland - Friesland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 10

Deelnemers 1 / 10 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 8,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs
 

Deelnemers 1 / 10

Minimaal 2

Omschrijving

Deze ambitieuze popvrouw zingt met haar krachtige en soepele stem over genres heen: ze rockt, heeft soul en haar nummers getuigen van een goed ontwikkeld gevoel voor pop. Soms exotisch – Wicked Song – soms bewust ingetogen en klein – Wooden Chairs of het akoestische en ultieme afscheidslied Better Say Goodbye. Merel – vandaar de naam – Koman werkte voor haar album ‘Blackbird’ onder meer samen met Paul Willemsen, bekend van onder andere ​Michelle David & The True Tones en topdrummer Martijn Bosman. Als invloeden noemt ze Alanis Morissette, Joss Stone, Lianne La Havas, Eva Cassidy en Ella Fitzgerald – niet de minsten – maar ook de Los Angeles-scene uit de seventies, met grootheden als Joni Mitchell en Crosby, Stills & Nash. Een aantal nummers van haar plaat – Moonshine Hotel en Lost In The Middle – schreef ze in Amerikaanse steden als Los Angeles en Nashville en ademen dat gevoel van vrijheid en onbegrensde mogelijkheden. Thema’s van haar songs zijn empowerment, maar ook het eeuwige getob in de liefde, veerkracht en kwetsbaarheid en verzet tegen het ingesnoerde, het kleine, het beperkende. En vertrouwen, hoe diep een crisis ook is. ‘Dit overleef ik wel, sterker nog: ik kom er beter uit.’ Een sterke muzikante met dito geluid en boodschap.

Julia Sabaté en band

Opgegroeid in een kleine stad in Nederland, maar met roots in Barcelona, gaat Julia Sabaté op een avontuur, op zoek naar de betekenis van haar Spaanse afkomst. Dit doet ze aan de hand van het uitvoeren van haar eigen Latin georiënteerde muziek, met invloeden van pop, hiphop en klassiek. Julia is niet bang haar emoties te uiten, waardoor je kunt verwachten te worden overweldigd door de kracht, agressie en energie van haar nummers. Ook daagt ze het publiek uit zich volledig open te stellen om zonder schaamte te ervaren wat ze voelen tijdens haar shows.

Julia Sabaté pakt je hand en neemt je mee op een reis geleid door passie, emotie en gevoel. Na het einde van de show laat Julia je hand weer los om vervolgens je eigen avontuur te laten beginnen… ‘Volar.’

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag