Dit event is al begonnen/geweest.

Boiler Room Comedy Night

Boiler Room Comedy Night

Eindhoven
20.00 - 23.00

Deelnemers 1 / 10 (min. 4)

Plaats:
Eindhoven - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 10

Deelnemers 1 / 10 (min. 4)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Kosten voor het ticket, iedereen koopt zijn/haar eigen ticket. Kaart verkoop start 3 augustus.
 

Deelnemers 1 / 10

Minimaal 4

Omschrijving

Het Ketelhuis op Strijp-S is ongetwijfeld één van de meest unieke locaties van Nederland waar je comedy kunt zien, en wat voor! Boiler Room Comedy weet iedere editie weer een blik comedians open te trekken waar je u tegen zegt. De organisatie, Eve Vents, staat al jaren garant voor stand-up comedy op zijn best: een mooie mix van gevestigde namen én veelbelovend talent, in een ontspannen setting.

Op donderdag 21-09-2017 is de eerste avond van het seizoen, kaartverkoop start op 03-08-2017.

Het prachtige Ketelhuis in Eindhoven opent op donderdag 21 september het nieuwe seizoen van Boiler Room Comedy. In de bovenruimte van de voormalige Philips fabriek kan er genoten worden van een stand-up comedy show, met vanaf dit seizoen op donderdagen dubbelshows waarin de beste cabaretiers van dit moment ieder 40 minuten spelen van hun avondvullende voorstelling. De show weet al jaren grote namen naar Eindhoven te halen en staat garant voor een fantastische avond. Vinyl-DJ Mark Trash is er ook en Sten komt cocktails shaken.

En wat een fijne show wordt het deze keer, want de prachtige en grappigste vrouwelijke cabaretiers van Nederland komt spelen, namelijk Kristel Zweers. En tevens hebben we een hele toffe internationale naam weten te strikken, namelijk de Argentijnse Adrian Minckwicz. Deze topkomiek heeft veel in Amerika getoerd en gespeeld en ons komt verrassen met keiharde Amerikaanse stand-up, zoals het hoort.

Verzekerd zijn van een plek? Early bird tickets zijn beperkt beschikbaar voor maar €12,- dus pak dat voordeel mee.

Stel een vraag