Dit event is al begonnen/geweest.

Bosch Parade ; Kunstzinnige vaartocht in Den Bosch met picknick tafel en A.H. om de hoek.

Bosch Parade ; Kunstzinnige vaartocht in Den Bosch met picknick tafel en A.H. om de hoek.

's-Hertogenbosch
13.00 - 18.00

Deelnemers 19 / 60

Plaats:
's-Hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 10 - max. 60

Deelnemers 19 / 60

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Een optocht van kunstzinnig vervaardigde vaartuigen. Verrassend en gezellig! Kijk maar even You tube filmpje of website.

Sinds 2010 worden de Bossche wateren in juni bevaren door Bosch
Parade. Een wonderlijke armada van vaartuigen en objecten die geïnspireerd zijn op het werk en gedachtegoed van de middeleeuwse Jheronimus Bosch. Kunstenaars uit alle disciplines (beeldende kunst, theater, dans, muziek, architectuur) werken samen met groepen enthousiaste amateurs en vrijwilligers aan deze kunstzinnige optocht te water. Zo ontstaat niet alleen een kleurrijke varende parade van en vóór de stad, maar ook een wijdvertakt netwerk van creativiteit in de stad.
Jheronimus Bosch schilderde hier in ‘s-Hertogenbosch, zijn wereldberoemde stukken vol vreemde gedrochten en surrealistische dromen. Zijn visies blijken tijd- en grenzeloos. In 2016 herdenkt de stad het 500e sterfjaar van Jheronimus Bosch. ik neem aan dat er ook een after borrel is !! Dan is natuurlijk de Uilenburg de place to be ! We kiezen voor een plek waar je goed uitzicht hebt Hier staat ook een picknicktafel en de A.H is vlakbij. we voorzien ons zelf van alles wat we willen drinken of eten. Wil je echt rondlopen of in een kleinere groep de Parade zien en ben je niet ouder dan 49 ? In dat geval staat er voor je nog een activiteit op de NMLK site.
www.nieuwemensenlerenken...2016-130905 alleen bereikbaar voor de mensen tot 49 jaar.
Ons motto is: Plezier , lol en nieuwe en en bekende mensen opnieuw ontmoeten! Max

Stel een vraag