Dit event is al begonnen/geweest.

Bronst in Oostvaardersplassen: wandeling + ekocar met gids!

Bronst in Oostvaardersplassen: wandeling + ekocar met gids!

Almere
11.00 - 17.30

Deelnemers 2 / 10 (min. 6)

Plaats:
Almere - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 6 - max. 10

Deelnemers 2 / 10 (min. 6)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 18,50
Uitleg kosten:
Kosten excursie Oostvaardersplassen in ekocar met gids 'Op zoek naar grote grazers - Almere'. Meld je je snel aan, want vol is vol! Er zijn op dit moment nog 10 plekken beschikbaar bij Staatsbosbeheer!
 

Deelnemers 2 / 10

Minimaal 6

Omschrijving

LET OP! Bij aanmelding voor deze tocht inclusief excursie moet eenieder individueel eerst zorgen voor inschrijving en betaling bij Staatsbosbeheer via de link: http://winkel.staatsbosb...lmere.html#

De nieuwe wildernis
Geïnspireerd door de film `De nieuwe wildernis` organiseer ik een wandeling met excursie door de Oostvaardersplassen, voor liefhebbers van natuur en dieren.

Oostvaardersplassen: uniek natuurgebied!
Een bezoek aan deze natuurgebied is een kennismaking met het Nederland van duizenden jaren geleden: een ongerept moerasgebied, met uitgestrekte plassen en woeste graslanden. De natuur mag er onbelemmerd haar gang gaan. Uniek in Nederland en in Europa!

Excursie `op zoek naar de grote grazers` met ekocar en gids
Dit is een unieke manier om de grote grazers in het gesloten deel van dit uitgestrekte natuurgebied te ontmoeten. Heckrunderen, konikpaarden en edelherten laten zich van alle kanten bewonderen en misschien kom je nog een vos tegen of een zeearend.

Programma: rondwandeling gevolgd met excursie
Vanaf station NS Almere Oostvaarders lopen we al snel (ca. 3 km) naar Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders.
We maken eerst een mooie rondwandeling (ca. 10 km) door een aantal uitgezette wandelroutes van Staatsbosbeheer op elkaar aan te sluiten.
Na terugkomst op het natuurbelevingscentrum rond 13:15 uur kunnen wat drinken en/of een hapje eten in het restaurant voordat de excursie begint.Om 14:00 uur start de 2 uur durende excursie met ekocar en gids van Staatsbosbeheer.
Na de excursie lopen we via een andere route terug naar het station NS Almere Oostvaarders (wederom ca. 3 km).

Stel een vraag