Dit event is al begonnen/geweest.

Broodroosterfeest

Broodroosterfeest

Rotterdam
21.00 - 05.00

Deelnemers 3 / 20 (min. 4)

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 20

Deelnemers 3 / 20 (min. 4)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 40,00
Uitleg kosten:
Kosten van het ticket. Je kunt ook op TicketSwap kijken. Daar worden vaak goedkoper tickets aangeboden.
 

Omschrijving

The waiting is over, eindelijk gaat het dan gebeuren. Na lang wachten mogen we zaterdag 26 maart dan eindelijk van start. Het beloofd een ouderwets knaller te worden waarin we de Cruise Terminal op z’n kop zullen zetten.

De co2 jets zijn afgestoft, de confetti buizen zijn gevuld, speakers getest en lichteffecten zorgvuldig geselecteerd, vandaag beginnen we met de opbouw voor de mooiste Broodrooster ooit!

IEDEREEN WELKOM
Jullie hebben het vast al gehoord maar wij zijn zo blij met het nieuws dat we het graag nog even benadrukken. IEDEREEN is 26 maart welkom en NIEMAND dient zicht te hoeven testen. Weg met het ‘’nieuwe normaal’’ wij gaan voor ouderwets gezellig!

LINE-UP
Het wordt een muzikaal genot voor je oren met maar liefs 2 area’s en een silent disco. In de main area zal je een paar nieuwe én oude gezichten zich vestigen achter de draaitafel zoals: Mr. Belt & Wezol, Erick E, Illfort Grantz, Chris Rox & Kim Kaey.

In de tweede area: Darci’s Mansion, zul je worden meegenomen terug in de tijd (2000 tot 2015) en ervaar je een avond met nostalgie waar oude herinneringen worden herbeleeft o.a. met Gregor Salto, Boris Ross & Stefan Vilijn.

TIJDEN
De deuren van de Cruise Terminal zullen om 21:00 uur geopend zijn en we zullen tot maar liefs 03:00 uur door feesten. LET OP: de nacht van 26 of 27 maart gaat de klok om 02:00 uur een uur vooruit, van winter naar zomertijd. Dit betekend natuurlijk niet dat het feest dan over is.
Wij houden de ‘’oude’’ 03:00 uur aan.
  •     23 March om 22:22 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     22 March om 22:36 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag