Dit event is al begonnen/geweest.
Actief & Sportief

Bungee Super Fly

Bungee Super Fly

Organisator: Lisette773
Delfgauw
19.30 - 20.30

Deelnemers 6 / 6

Plaats:
Delfgauw - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 6 / 6

Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Kosten voor de proefles
 

Omschrijving

Geef even aan als je je les hebt gereserveerd via de website

We Bring Back The Fun In Working Out
Ben jij klaar voor de nieuwste Fitnesstrend? Vliegend en zweven in de lucht? Wil jij een speelse workout waarbij je veel callorieën verband? Kom dan snel bij ons een Bungee Super Fly Funworkout proberen!
Studio Domingos startte in 2018 met deze gave Funworkout en is 1 van de 5 locaties in Nederland die deze coole sport geeft. In April 2019 gaf Christine Domingos Bungee Workout lessen op de grootste Fitness beurs in Duitsland en op Healtfest.
We zijn de enige locatie in Rotterdam waar deze coole sport te volgen is.

Bungee Superfly is een workout waarbij je aan een bungee koord bevestigd bent. Het bungee koord zit aan het plafond vast. Je zit in een tuigje wat bevestigd wordt aan de bungee. Hierdoor kun je bewegingen makkelijker uitvoeren die je normaal gesproken niet kan doen. Je kan nu allemaal vliegen als superman/woman.

Het sporten wordt daardoor een hele andere beleving dan je gewend bent.
Bungee Fitness is een High Intensive workout met veel explosieve kracht. Door de ondersteuning van de Bungee kun je veel meer bewegingen uitvoeren. Je traint daardoor je spieren heel anders dan je gewend bent.

Tijdens de Bungee workout starten we eerst met een opwarming. Daarna gaan we krachtoefeningen doen zoals; Push-ups, Lunges en Squats. Na 20 miuten gaan we springen, vliegen en zweven.
De les sluiten we af met rekoefeningen en de killer buikspieren.

Er wordt steeds meer gevraagd naar deze gave Funworkout. Wij bieden deze Workout aan op beide locaties. Je kan wekelijks deze les volgen of workouts. Onze locatie in Delfgauw ligt aan de snelweg voor de mensen in Rotterdam en Den- Haag.
Locatie: Balletschool Domingos in Hoek van Holland (Westland) en in Delfgauw (ligt aan Delft)

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag