Dit event is al begonnen/geweest.
Recreatie & Ontspanning

Cameretten Finalistentour

Cameretten Finalistentour

Organisator: MaaikeSch
Alkmaar
19.00 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 5 / 5

Plaats:
Alkmaar - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 5

Deelnemers 5 / 5

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 15,90
Uitleg kosten:
toegang
 

Omschrijving

*** let op de kaarten via de site zijn uitverkocht maar mocht je op enige wijze nog een kaart weten te bemachtigen dan ben je natuurlijk welkom om aan te sluiten***

Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland.
De 3 finalisten zijn inmiddels bekend:

Remy Evers:
Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Tobi Kooiman:
Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma “Logisch” verwoede doch
vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken
die daar onvermijdelijk bij komen kijken.

Henk Overdijk:
Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Maar voor jou gewoon Henk. Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen. Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk. Door middel van ijzersterke grappen, een onverwachte twist, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken. Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk.

Stel een vraag  

<