Dit event is al begonnen/geweest.

Concert BlØF - Amsterdam

Concert BlØF - Amsterdam

Amsterdam-Zuidoost
18.30 - 22.30

Deelnemers 1 / 12 (min. 2)

Plaats:
Amsterdam-Zuidoost - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 12

Deelnemers 1 / 12 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 61,87
Uitleg kosten:
Kosten kaartje staanplaats (€55) inclusief overige servicekosten en refund protection. Tickets dienen nog op naam te worden gezet, hier wordt waarschijnlijk nog €5 extra voor gerekend.
 

Deelnemers 1 / 12

Minimaal 2

Omschrijving

De show op 10 maart 2018 staat in het teken van het twaalfde studio-album ‘AAN’ van BLØF. Ik ben al jaren fan en wil ze nu ook wel eens in het echt zien. Het album is ook op spotify te vinden, als je alvast de muziek wilt leren kennen.

Promo:https://youtu.be/NUuTxDtX-DE

Dit concert is uitverkocht, maar ik het zelf al twee staanplaatskaartjes. Wellicht zijn er ook al meer leden met een kaartje, zodat we als groep kunnen gaan. Op deze website zie ik de mogelijkheid om nog enkele kaarten te kopen:
https://www.viagogo.nl/C...of-Kaartjes

Nadeel van kaartjes zover van tevoren aanschaffen, is dat de persoon met wie ik zou gaan het laat afweten, zodat ik nu een staanplaats kaartje over heb. De eerste die wil, kan dit kaartje overnemen. Het leek me leuk om hier een event van te maken en wellicht met meer mensen te gaan.

Tickets dienen nog op naam te worden gezet, dus als je mee wilt en mijn tweede kaartje wilt overnemen, dien je wel zeker te weten dat je kunt en komt.

Stel een vraag