Dit event is al begonnen/geweest.

Concert Karsu

Concert Karsu

Zwolle
19.45 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Plaats:
Zwolle - Overijssel
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 29,50
Uitleg kosten:
Zelf een ticket kopen via de website van Hedon.
 

Omschrijving

Zangeres en pianiste Karsu (Amsterdam, 1990) heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek in meer dan twintig landen over de hele wereld opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival.

In 2012 verscheen haar debuutalbum ‘Confession’ gevolgd door ‘Colors’ (2015), waarvoor ze in juni 2016 een Edison in ontvangst mocht nemen. In 2017 speelde ze in de theaters ‘Play My Strings’. In 2018 volgde de tour ‘Karsu plays Atlantic Records’. Daarna tourde Karsu opnieuw in vele landen en is haar ster reizende in Turkije, waar haar concerten steevast uitverkocht zijn.

Eind 2019 kwam het gelijknamige album ‘Karsu’ uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels- en Turkstalige teksten. Hiermee deed Karsu haar eerste echte clubtour door Nederland. Ook volgde onder meer een uitgebreide tour in Turkije. Voor 2020 stond een wereldtour op het programma; ze zou o.a. Amerika en Rusland aandoen. De uitbraak van COVID-19 gooide roet in het eten.

Karsu zat echter niet stil; ze gaf vanachter haar vleugel thuis veel online concerten, verzorgde een live stream vanuit De Doelen, deed een Empty Concertgebouw Session, maakte meerdere videoclips, speelde wekenlang voor Corona-patiënten in het VUmc en pakte haar hobby koken verder op; de filmpjes van Karsu’s Kitchen op YouTube hebben duizenden views.

In 2021 deed ze mee aan het programma de Beste Zangers.

N.B. Eindtijd is indicatie.
  •     10 June om 22:16 Overijssel
    heeft zich aangemeld.
  •     10 May om 19:50 Friesland
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag