Dit event is al begonnen/geweest.

Concert Tess Merlot trio

Concert Tess Merlot trio

Den Haag
19.30 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 6

Plaats:
Den Haag - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 6

Deelnemers 6 / 6

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 21,00
Uitleg kosten:
Prijs is voor het kaartje, evt drankjes komen er nog bij
 

Omschrijving

De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.

Sindsdien is de muziek niet meer gestopt. Ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met eigen werk en chansonklassiekers van onder andere Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour.

Gemotiveerd om haar passie te delen en culturen samen te brengen, bracht Tess in 2017 met les Moutons haar eerste EP Chansons pour non-francophones uit. In 2019 zong ze haar eigen Mon Paris in een bomvol Paradiso en in de eerste maanden van 2020 tourde ze met haar Moutons langs uitverkocht zalen van PAARD in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht. In juli 2021 zag debuutalbum Laissez-moi het levenslicht, waarvan de singles Lhistoire de notre amour en Une romance dété die zomer regelmatig op Nederlandse en Belgische radio te horen waren en La Haye het meest gedraaide nummer op Radio Tour de France werd. Daarnaast werd ze uitgenodigd voor een optreden bij onder andere Matthijs gaat door, Tijd voor Max en talkshow M. Acoustic Alley is dan nog maar een kleine stap....

Zij wordt op 22 september terzijde gestaan door Guillaume Marcenac (piano) en Lars Visscher (accordeon), dus dat belooft een zeer aangename avond te worden dans le centre de La Haye, waar de clip van het veelgedraaide nummer is opgenomen. Tess heeft er zin in en zal met een vergelijkbare energie haar debuut op het Acoustic Alley-podium willen vieren. En u kunt er nog bij zijn - maar wacht niet meer al te lang.
 •     17 September om 20:09 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     13 September om 18:14 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     03 September om 09:32 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     27 August om 20:24 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     26 August om 18:54 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag