Crazy88 Rotterdam

Crazy88 Rotterdam

Rotterdam
13.30 - 16.30

Deelnemers 2 / 20 (min. 10)

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 10 - max. 20

Deelnemers 2 / 20 (min. 10)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 24,50
Uitleg kosten:
Deelname per persoon aan de activiteit
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 2 / 20

Minimaal 10

Omschrijving

Gaan jullie mee en durven jullie het aan om Rotterdam op zijn kop te zetten?

Een doorgedraaid, hilarisch en superspannend uitje.
Altijd al de stad willen ontdekken op de meest ludieke manier mogelijk? Een Citytour maar dan compleet anders.

Hoe ver ga je om de doldwaze opdrachten uit dit maffe knettergekke, uitdagende en soms een tikje schaamteloze stadsspel tot een goed einde te brengen?
Met meerdere teams strijd je om als eerste een lijst met dwaze opdrachten uit te voeren.

We bombarderen jou en je team bijvoorbeeld heel gemakkelijk tot straatact,‍️‍️ waarbij je twee euro moet verdienen voor je verder mag...

De regels zijn simpel; wees snel, wees slim, toon lef en improviseer. Eigenschappen als brutaliteit, creativiteit en humor worden door de spelbegeleider beloondmet een volgende opdracht!

Leg de daden vast op de meegeleverde camera, een blijvend bewijs van jullie getoonde ballen EN je hebt gelijk een persoonlijk, tastbaar souvenir van dit originele uitje in handen.

Voor het winnende team volgt eeuwige roem en natuurlijk een passende prijs. Voor zowel een gewaagd als een gedenkwaardig klupuitje is dit op de BNN serie gebaseerde spel bijzonder geschikt. Als je durft!

Wat staat je te wachten tijdens Crazy 88?

Voor de teams in het diepe gegooid worden, krijgen we eerst een uitgebreide speluitleg, daarna vormen we teams en krijgen de teams een laatste strategische briefing. Daarna mag je los. Gewapend met een app, een handboek en een tasje vol attributen schuim je de stad af voor de meest dwaze opdrachten ooit!

Kijk er dus niet raar van op als je straks net doet of je met een geleende mobiel naar Zuid-Afrika staat te bellen.

Alles voor de winst. Barsten jullie van enthousiasme, hebben jullie een creatieve geest en beschikken jullie over een gezonde dosis lef? Steel de show, strike a pose voor de camera en race tegen de klok tijdens deze gelijknamige categorieën. Samen met je team werk je alle verschillende opdrachten af, activeer je boobytraps voor de andere teams en voltooi je super opdrachten. Aan het eind van het spel komen jullie weer samen op het beginpunt. Hier worden jullie ontvangen met een drankje. Elk team presenteert zijn dolle ervaringen en rare vondsten van die middag. Daarna worden de winnaars bekendgemaakt.

Nog een leuk weetje! Alle lachwekkende fotos en memorabele filmpjes️️ van de teams die jullie tijdens Crazy 88 maken worden verzameld.

Dit leuke aandenken kan volgende dag worden bekeken in het online fotoalbum in jullie persoonlijke boekingsomgeving. We eindigen dit knettergekke spel met een prijsuitreiking in een gezellig café/ restaurant.
  •     23 February om 16:50 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     03 February om 12:02 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag