Daarom NMLK!

NMLK is al meer dan 20 jaar de grootste en populairste uitgaanscommunity in Nederland. Leden en crew van NMLK organiseren wekelijks meer dan 200 events. You name it, bij NMLK bedenk en beleef je het met elkaar. Heb je vanavond zin in een avondje theater of bioscoop of dans je liever tot in de kleine uurtjes op het strand? Bij NMLK organiseer je dat gewoon zelf!

NMLK’ers van het eerste uur en nieuwe leden ontdekken met elkaar de nieuwste hotspots in hun eigen stad, gaan op avontuur in de natuur of spreken af om samen te kitesurfen of een balletje te trappen in het park. Ze gaan met zijn allen los op themafeesten en flashmobs, ontmoeten elkaar bij picknicks en borrels, en gaan samen naar exclusieve NMLK filmpremières en voordelige weekendjes weg.

Pas jij bij NMLK?

NMLK’ers zijn actieve, communicatieve types (HBO+) met een gedeelde allergie voor sleur. Ze maken makkelijk contact en zijn oprecht geïnteresseerd in nieuwe mensen en events. NMLK is geen datingsite, maar waar mensen samenkomen weet je maar nooit wie je tegenkomt.

Ons publiek

Cultuurminners, creatieve geesten en sportievelingen. Natuurliefhebbers, filosofische figuren en feestbeesten. Bij NMLK vind je ze allemaal. NMLK’ers willen nieuwe ervaringen beleven met interessante leeftijdgenoten die ze nog niet kennen. Doordat NMLK'ers zoveel verschillende events organiseren, ontmoet je altijd wel nieuwe mensen met dezelfde interesses als jij. Cultuurminners, creatieve geesten en sportievelingen. Natuurliefhebbers, filosofische figuren en feestbeesten. Bij NMLK kom je ze allemaal tegen.

Leeftijden

Om gelijkgestemden te ontmoeten is het leeftijdsverschil van deelnemers aan events nooit groter dan 25 jaar. We werken met zeven leeftijdsgroepen:
1. 20 - 35 jaar
2. 25 - 39 jaar
3. 30 - 45 jaar
4. 35 - 49 jaar
5. 40 - 55 jaar
6. 45 - 59 jaar
7. 50 - 65 jaar
Uitzondering:
* NMLK team kan (grote) events organiseren voor meerdere leeftijdsgroepen.
* NMLK team kan events organiseren met een gelijke man/vrouw verdeling. Dit wordt altijd vóóraf gemeld, zodat je weet waar je aan toe bent.

Missie - Ontmoeten & Beleven

De missie van NMLK is om nieuwe mensen met elkaar te verbinden. Ontmoeten en beleven in real life, dat is waar het bij NMLK allemaal om draait! Bij NMLK maak je vernieuwende events mee met mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn als jij. Je hebt samen lol, doet nieuwe ideeën op, deelt ervaringen en maakt in no time nieuwe vrienden.

NMLK is net een stamcafé, alleen dan met boeiende en open minded leeftijdgenoten uit je eigen buurt met dezelfde interesses.

Lage lidmaatschapskosten

NMLK houdt de lidmaatschapskosten bewust laag, Voor € 6,50 per maand ben je al volwaardig lid en zet je direct je eigen events op. Twee maanden rondkijken op nmlk.nl om een idee te krijgen van alle events, is gratis. Je kunt dan echter nog niet meedoen aan events.

Veilig en vertrouwd

NMLK is een community waar leden zich veilig voelen en kunnen vertrouwen op kwaliteit. Aanmelden met je echte voornaam en profielfoto is verplicht. De organisatie controleert persoonlijk elk nieuw profiel en alle events voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. NMLK werkt verder niet met advertenties en verkoopt ook geen privacygegevens van leden door.

Profielen en volledige events zijn alleen zichtbaar voor deelnemers. Foto’s die gemaakt worden tijdens events en worden geupload via NMLK zijn alleen zichtbaar voor de deelnemers aan de betreffende events.

Ontstaansgeschiedenis

Toen NMLK-oprichter Carlo in 2004 net was verhuisd naar Amsterdam, zocht hij nieuwe mensen om samen culturele events te beleven in zijn nieuwe stad. Aangezien er toen nog niet zoiets bestond als NMLK, zette hij dit zelf op, samen met goede vriend Jelle.

Na een jaar kon Carlo zijn werk als theatermaker echter niet meer combineren met het werk voor NMLK en mailde hij de toen paar honderd leden dat hij zich genoodzaakt zag met NMLK te stoppen. Maar daar waren de leden het niet mee eens! Ze mailden massaal of NMLK niet betaald kon doorgaan. En zo werd er een poll opgezet met de vraag wat men per maand wilde betalen voor NMLK. En tot op de dag van vandaag zit NMLK zelfs nog onder het gemiddelde van € 6 per maand wat het gemiddelde bedrag was dat leden uit wilden geven aan het NMLK- lidmaatschap.

Sociale onderneming

NMLK is een sociale onderneming (social enterprise). Deze ondernemers willen vooral een maatschappelijke bijdrage leveren. De maatschappelijke missie van hun bedrijf staat voorop en geld verdienen is van secundair belang.

Stel een vraag