Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Dag van de Romantische Muziek

Dag van de Romantische Muziek

Organisator: Marianne219
Rotterdam
12.30 - 16.00
Uitgelicht

Deelnemers 5 / 10

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 10

Deelnemers 5 / 10

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
Uitleg kosten:
Gratis entree, wel een kaartje reserveren via de website
 

Omschrijving

Zondag 22 augustus staat het park bij de Euromast in het teken van de liefde tijdens de ‘Dag van de Romantische Muziek’. Met het stadspark als prikkelend decor kunnen liefhebbers van van klassieke en romantische muziek genieten van concerten van onder meer: Hannes Minnaar (piano), Het Doelen Ensemble met Maya Fridman (cello) en Maarten van Veen (piano), Duo Inside Out met Doriene Marselje (harp) & Celia García-García (piano) en het Amsterdamse gitaartrio Trio Debu met Eva Aukes, Bas Gaakeer en Ward Reijmerink.
Entree voor deze nu al geweldige dag is helemaal gratis, maar i.v.m. de huidige situatie is het wel verplicht een ticket te reserveren voor het gewenste tijdslot via
https://weekendvanderoma....nl/tickets
“Een evenement organiseren in het coronatijdperk is een uitdaging, maar met enig pas- en meetwerk zijn wij er in geslaagd om het Weekend van de Romantische Muziek te conformeren aan de actuele coronarichtlijnen voor evenementen. Het karakter van dit evenement kwam daarbij van pas. Allereerst is het Weekend van de Romantische Muziek een openlucht evenement en bovendien biedt het park genoeg ruimte om bezoekers zodanig te placeren dat iedereen het festival op een veilige én publieksvriendelijke manier kan bezoeken.”
Op de tickets zijn onze standaard Covid-19 voorwaarden van kracht; mocht het evenement niet door kunnen gaan dan zorgen wij voor een alternatieve datum of een volledige refund van het aankoopbedrag (excl. servicekosten)


Je kan je auto parkeren op het Meijersplein (Rotterdam-Schiebroek) en daar de metro of tram nemen.

Stel een vraag  

<