Dit event is al begonnen/geweest.

Danspaleis Verkade

Danspaleis Verkade

's-Hertogenbosch
22.00 - 02.00

Deelnemers 2 / 12

Plaats:
's-Hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 12

Deelnemers 2 / 12

Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

UPDATE: je kunt altijd aansluiten want ik ga sowieso ook al ben ik de enige: een oudere groep vanuit NMLK is er ook Smile

Danspaleis Verkade!
Sfeer, muziek, toffe mensen:
In de sfeervolle clubzaal van de Verkadefabriek gaan we los op de dansbare beats van DJ Kuif. Dansen, dansen, dansen! DJ Kuif draait wereldse beats, verrassend in een eclectische mix met een herkenbaar karakter. Dansbaar en stimulerend voor heupen en het betere voetenwerk. Hij mixt Brasil, Drum & Bossa, Salsa, Latin, African Funk, Balkan Beats, Nuevo Flamenco en meer van al dat zonnigs:
https://www.mixcloud.com/DjKuif_1971

Je hebt geen ticket nodig: de entree is gratis evenals de (onbeheerde) garderobe. Ook kun je gratis water krijgen bij de bar. En parkeren is ook nog eens gratis: als je rechts van de Verkadefabriek de weg oprijdt richting het Koudijscafé en doorrijdt tot na het betaald parkerenbord. 
Ook fijn: het begint niet zo irritant laat, vanaf 22.00 uur kun je los!
Voor degenen die na 02.00 uur zin hebben om door te gaan: in het achterliggende Werkwarenhuis kunnen we tot 03.30 uur terecht bij JUST VINYL! Verwacht: Hiphop, Funk, New wave, Jazz, Soul, Beats, Afro, Tropical Sound, Classics, Disco, House.

Stel een vraag