Dit event is al begonnen/geweest.

De Reuzen van Royal de Luxe

De Reuzen van Royal de Luxe

Leeuwarden
09.30 - 17.00

Deelnemers 7 / 11

Plaats:
Leeuwarden - Friesland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 11

Deelnemers 7 / 11

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
TBV eten/drinken op de dag zelf.
 

Omschrijving

Reuzemooi
Uit Frankrijk komt het straatspektakel Royal de Luxe en ze nemen hun iconische reuzen mee naar ons Leeuwarden. Marionetten zo hoog dat ze met kop en schouders boven de kantoorgebouwen uitsteken. Eerder liepen ze al in Buenos Aires, Montreal, Liverpool en Barcelona. Groots en indrukwekkend! Wandelend door de straten van Leeuwarden spelen ze een verhaal dat geïnspireerd is op onze hoofdstad, terwijl ze bestuurd worden door honderden vrijwilligers. Let op onze woorden: dit wordt ónvergetelijk.

De indrukwekkende vijftien meter hoge Reuzen lopen drie dagen lang door de straten van Leeuwarden. Honderden vrijwilligers vormen een lint door de stad om te zorgen dat de reuzen hun wandeling kunnen maken. Tientallen medewerkers hangen aan touwen en in trapezes, om de voeten vooruit te plaatsen. Geloof ons: dit wordt onvergetelijk.

De Reuzen verbazen en verwonderen iedereen, van jong tot oud. Wie ze eenmaal heeft gezien, zou wensen dat ze voorgoed bleven. Dat kan helaas niet; van dit nu al onvergetelijke internationale hoogtepunt van Leeuwarden-Fryslân 2018 kan het publiek drie dagen genieten.

We starten op het terras en vandaar gaan we kijken welke route ze gaan lopen.
Zodra het programma bekend is. Zal ik eea hier vermelden.

Haak je liever aan in de loop van de dag...? Geen probleem, geef je het wel even door!
NB. Met de OV naar Leeuwarden is wellicht het makkelijkste.

(Kun je niet op deze zaterdag? RichardCgers heeft het NMLK event op de zondag gepland)

Stel een vraag