Dit event is al begonnen/geweest.

Deventer op stelten - Afsluit acts

Deventer op stelten - Afsluit acts

Deventer
15.00 - 17.00
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 20 (min. 6)

Plaats:
Deventer - Overijssel
Deelnemers:
Min. 6 - max. 20

Deelnemers 1 / 20 (min. 6)

Leeftijd:
25 - 39 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Laten we samen de volgende acts bekijken, als er nog plek is en het zicht goed is. Dan kunnen we lekker op het terras gaan zitten, of anders zoeken we een mooie plek tussen de menigte om de
volgende acts te bekijken:

1. Solidarity – Afuma (Nederlandse première): Humor, dans en circus op Togolese ritmes. De nieuwe Togolese theatergroep Afuma neemt je mee naar Afrika met hun show Solidarity. Steltlopers verkennen de grenzen van het menselijk lichaam met acrobatische bewegingen, grappige scènes en knappe jongleeracts. Zanger en percussionist You zorgt voor opzwepende ritmes en zang uit Togo en andere delen van Afrika. Afuma is een gloednieuwe theatergroep die debuteert op Deventer Op Stelten.

2. Blue Birds: Nieuwsgierige vogels met priemende ogen. Een zwerm reusachtige blauwe vogels daalt neer in Deventer en verkent het publiek met grote nieuwsgierigheid. De Blue Birds van Close-Act struinen over de Brink en kijken nieuwsgierig rond tussen het publiek met hun grote, verlichte ogen. Hun leider op stelten leidt het geheel in goede banen terwijl ze in een trage mars richting de horizon vertrekken.

3. STX: Een dreigend peloton van duistere gedaantes. Close-Act laat vijf angstaanjagende personages op stelten los in de binnenstad met hun show STX. Maar zijn ze wel echt monsters? Ontdek de expressieve vrijheidsstrijders in deze visueel spectaculaire voorstelling.

4. Joséphine – Cie des Quatre Saisons (Nederlandse première): 'Joséphine en haar babydraken', een rondtrekkende en interactieve attractie. Een vuurspuwende draak die prinsessen ontvoerde is wakker geworden na een lange slaap. Nu neemt hij de naam Joséphine aan en neemt hij het publiek mee voor een ritje in zijn gezelschap. Joséphine heeft vier grote drakeneieren uitgebroed en gaat nu op tournee met haar vrolijke stam drakenbaby's. Kinderen worden uitgenodigd om aan boord te klimmen en op ontdekkingsreis te gaan.

Laten we genieten van deze geweldige shows op Deventer Op Stelten
  •     23 June om 17:15 Gelderland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag