Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Dolf jansen try-out oudejaarsconferentie 2022

Dolf jansen try-out oudejaarsconferentie 2022

Organisator: Chantal1981
Nijmegen
20.30 - 21.45
Uitgelicht

Deelnemers 9 / 11

Plaats:
Nijmegen - Gelderland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 11

Deelnemers 9 / 11

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 19,25
Uitleg kosten:
Kaartje en reserveringskosten
 

Omschrijving

Try-out (oudejaarsconferentie 2022) Dolf Jansen in de Lindenberg Nijmegen.
Koop zelf (snel) je kaartje voordat deze is uitverkocht. Er is plek voor 144 mensen. Mocht het zijn uitverkocht, ik heb nog een extra kaartje achter de hand.
Al wil ik nog niet met het einde van het jaar bezig zijn, dit is dan weer leuk! Wie gaat er mee? Vooraf (19.00) wil ik graag een hapje eten. Koste 10 á 15 euro voor een hoofdgerecht. Zie
https://www.delindenberg...nberg-cafe.

Parkeren (goedkoop) kan in de garage Kelfkensbos aan de overkant (5 min lopen)

Laat je even weten of je mee wilt met eten ivm de reservering?


We zijn eraan gewend geraakt dat alles binnen tien minuten bij ons thuis wordt gebracht: chips, barbecuesaus, twee bananen en ketamine voor het hele weekend. Flitsbezorgd dus, en dat doet Dolf Jansen ook in zijn 34e oudejaarsvoorstelling. In honderd minuten maakt hij chocola van het jaar dat begon tussen lockdown en vrijheid, en via oorlog in Europa en ander grensoverschrijdend gedrag uitkwam bij een slutty summer 2.0. En een aankomend groot sportevenement op een plek waar je dwangarbeiders nog niet eens naartoe zou sturen. Oudejaars 2022 brengt hoop, comedy, poëzie, improvisatie maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken van agressie en angst. Het tempo zal flitsend hoog liggen, maar je krijgt meer dan voldoende tijd voor een schaterlach en andere geluiden.